Prodaja se XM

Začel/a zo, Februar 22, 2023, 07:22:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Citat od: Veloce;283378Je bil bolj bogi na slikah.

Niti ne. V bistvu je zgledal zelo dobro za četrt stoletja star avto in 330k km ...
OK

LP
Primož

Veloce

Sam za tega niti kontakta nisem imel. Kako lahko komentirate o resnosti?

Ste pa talenti.

Èe kdo ve za kakšnega, ki je vzdrževan naj mi javi....pa kontakt lastnika naj bo zraven po možnosti.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Lahko pa kupiš svojo bivšo V6ko nazaj
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

Predrag. Za jurja se tukaj kupuje XM
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Veloce

Dejte no. Kdo je napisal, da je predrag.

Hočem lepega XM-a. Svojo V6 ne vzamem nazaj, ker se po moje na njej ni veliko naredilo, odkar sem jo prodal. Sploh pa ne za tak denar.....

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Na tvoji V6ki se je narrdilo več,kot si misliš
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

saj problem je ker nekateri ne vložijo v avto nič, ga zvozijo in  prodajo. Po možnosti ga prodajo za višjo ceno, kot so ga kupili. Dokler je v njihovi lasti je vhunski, ko pride v druge roke, ni vreden nič
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tiki

Pomojem so cajti ko se je že po slikah odločalo, ali je XM vreden ogleda, minili. Teh avtov je že hudo malo, cena jim pa kar lepo raste...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Tiki

Citat od: garac;283397saj problem je ker nekateri ne vložijo v avto nič, ga zvozijo in  prodajo. Po možnosti ga prodajo za višjo ceno, kot so ga kupili. Dokler je v njihovi lasti je vhunski, ko pride v druge roke, ni vreden nič

Ja ekonomska računica pravi, da to OK.
Samo jaz ponavadi naredim :Hammer3:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Čojko

Kar vzdržujte stare avte top klase. Novejši modeli kot so, dražje je.

garac

novejši kot so? odvisno, ti pač imaš smolo ker si se določil za C6, ki je kakovostno avto od kakca in za katerega ni ponaredkov. Gre za avto višje klase in vzdrževanje je kljub temu, da se avto stara še vedno drago tudi če upoštevaš popuste my citroen plus.
Najbž je ceneje vzdževat kakšen Bmw ali Audi, ki je izdelan v večjih serijah in obstaja tudi kak kitajski kos zanj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregor

Novejši avto? NE hvala, gledam sosedovga 5 let starega forda rangerja z niti 40.000 km. rja, rja, rja, manšele na polosovinah preperele, to je kao potrošni material in 4letna garancija ne velja. Tudi ABS senzor, ki je iz take plastike, da je že razpadel, je izvzet iz garancije. no malo po garanciji je še drugi abs senzor crknil. Pa semering na vhodni gredi menjalnika spušča. Pa kakega terena avto niti še videl ni.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Veloce

Citat od: mirchi;283395Na tvoji V6ki se je narrdilo več,kot si misliš

Ko sva par let nazaj govorila z lastnikom, ni v njega vložil še nič. Niti klime ni popravil.

Èe je sedaj vse poštimal, potem vzamem besede nazaj.

V soboto grem pogledat unga turbača in se bom verjetno kar zmenil, če vse štima.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Čojko

Top klasa je TA, DS, CX, XM, C6 in ko greš po vrsti in skozi njihova leta, novejši kot je model dražje je. 70let star TA je cenejši za vzdrževanje od XM-a starega 30 let, kljub še 40 letni razliki med njima. Ko bo XM 70,.... To sem hotel povedat.

Da je C6 slab se ne strinjam, logično da se materiali s časom in obrabo iztrosijo, več kot je tega slabše je, pa še elektronika,... jaz sem se zavedal starosti, očuvanosti in velikosti avta in kaj me približno čaka glede vzdrževanje. Tu je bil problem za kakšnega inžinirja javno obesit pred Slavolokom zmage. Na že vse predpripravljeno niso montirali senzorja količine vode v hladilnem sistemu, ki je vreden morda 10€. In seveda pri starem avtu to počasi na vseh koncih začne silit v puščanje (hladilnik, cevi, termostatsko ohišje,...) in na to temo je večina motorjev v C6 šla po gobe. Èe bi meni takrat zapiskalo in napisalo da manjka hladilna bi se takoj ustavil, tako pa je najprej šel menjlanik v varnostni položej ker se je pregrel ker ni bilo vode, nato pa še motor proti rdečem, jaz pa poskušal vse skupaj hladit v ler vožnji, ker je bilo zunaj super vroče in avto prej na obratih. Ej, zaradi ene take banalne zadeve da uničiš avto,... da nabijem koga nekam.
Ja, so pa tudi tu že nedobavljivi vitalni kosi. Recimo ne dobiš več cevi za servo volan, pa nek lonček za 10eur na cevi od hladilne, ki skozi čas prepušča, itd. Ja, imam kar veselo.

Še bolj pa bo imel ta, ki bo XM-a kupil.

Veloce

To bo avto za 100 km na teden, če sploh. Ga bomo porihtali sproti. Meni je tako žal, da sem mojega prodal, da se ne morem sprijazniti.

Ima pa ročno klimo in novejšo armaturko. Mal češko izgleda, ampak vsaj dela kot je lastnik rekel. Menda napolnjena na novo.

Na slikah moj bivši.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT