C4 Picasso (Gox)

Začel/a Gox, Junij 01, 2022, 09:46:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Lahko na hitro sam narediš. Npr. iz Arduino kompleta vzameš tri kabelčke s konektorčki na koncu - pašejo k ata na mamo. Vzameš kabel, ki ima na eni strani malo banano (3,5mm) in na drugi strani činča, ki ju odrežeš. Nalotaš minusa skupaj in plusa posebi. Natakneš v B konektor zadaj na radiu na 4, 10, 11. 4 desni +, 10 levi + in 11 ground ali -.
Pomagaš si s temle načrtom: pinout Citroen

Gox

Uh :) preveč za vezat :) V nedeljo grem k Zlomjotu, da pogleda :)

Gox

Tako radio je skoraj na mestu. USB deluje, Aux deluje. Kabel za vtičnico je kratek, tako da je trenutno pod volanom. Ko pride daljši, prestavimo vtičnico dol na njeno mesto, kjer je sedaj sam čep.

Zlomjo se je par ur potil, da je uspel usposobit zadevo z Vin številko.

Avto ni želel sodelovati, ni dovolilo vpisa nove Vin številke. Kasneje je rešil zadevo tako, da je v meniju izbral C3 kot vozilo. V tem primeru je vpisal šasijo, shranil in radijo je deloval.
Ker displej kaže tudi parkirne senzorje, so prvo ti delovali, vendar brez piskanja. V nastavitvah AR, je bilo potrebno omogočit še prisotnost senzorjev. Tako da sedaj deluje prikaz in piskanje BP.

Telefoniranje, sem rešil z BT zadevo preko Aux vhoda.

Za usposobit še to v avtu, bi potrebno še števec menjat, saj ta nima možnosti prikaza nastavitev BT. Pa mikrofon zrihtat in verjetno še gumbe na volanu... tako da to puščam kot je.

sušo

No fino. Sej švicat je zdravo. Se očistiš... he he.
Mikrofon z malo banano ti dam jst. če rabiš. Jst ga ne. Je bil zraven kompleta kablov.
Èe ne prej pa na Qbed-u.

Gox

Opravil drugi tehnični ... EmilFrey ...

Pohvalili avto, da je spodaj kot nov, motor suh. Vse poštimano, na svojem mestu. Da znajo mlajši avti bit dosti slabši spodaj.

Od lani prevozil 14.000km :BigThumbs:

Super zadovoljen z avtom :BigThumbs: Pregleden, prostoren, lepo se pelje.

Edino zadaj mi nekaj ropota, pa še nisem pogruntal kaj. V krožiščih se nekaj premakne in naredi "tk" Kot da bi imel kaj v prtljažniku pa se odpelje na drug konc, pa sem pregledal vse, pa še ne najdem kaj bi se lahko premikalo. Mogoče vpetje pasu na strehi, za sredinski pas ... morem še malo raziskat, oz. se vsest zadaj pa poslušat od bližje :)

Čojko

EmilFrey v KP je bivši Mercedes, al kako?

Lepo, da si parkiral poleg Thesisa.

Lenko

Gox a si bil na malci na Orlah? Zihr si nekaj dietnega pojedel ��

garac

lenko a ti skoz gor visis?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Ja EmilFrey je bivši Autocommerce, oz Mercedes, kateri je sedaj šel pod AvtoPlus.

Ja na Orlah ... jaz sem reku, sam rukolo bom ... sam kaj ko dajo rebrca vrhi :BigThumbs:

Gox

Po dolgem času sem si vzel čas in doma avto počasi opral :)

Praznoval je 10 let in 254.000km bo obrnil jutri :BigThumbs:

:take_picture: