C4 Picasso (Gox)

Začel/a Gox, Junij 01, 2022, 09:46:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: Èojko;280157Èe smem povedat kaj bi še jaz.
Tablice, globinsko in letne gume.

To bi ti :) jaz ne :) :)

Tablice ostanejo dokler ne porabim letne vinjete, pol bom dal KP.
Ni sterilen, je pa solidno čist. Ne bom ga globinsko pucal, vsaj zdej še ne.
Gume ostanejo gor ene 2-3 leta, dokler jih ne pobere, potem kupim celoletne Goodyear, s katerimi sem bil do sedaj zadovoljen in jih še vozim na c3 picasso.

Gox

Citat od: dvorjan;280159Naj ti dobro služi. A pride še naraščaj? =)

Hvala, upam da ne ... najraje sem sam svoj šef :) Je pa zanimivo da ko kupiš tak avto vsak drugi to vpraša ... a en človk ne more met velik avto hehe

Lepše se pelje, pa visoko se sedi..prtljažnik pa je v rezervi ... 500+ litrov, lahko prepelješ dosti stvari.

Gox

Citat od: sušo;280160Lep. Fajn ga vozi.  
Predlagam ti, da imaš klimo na auto celo leto, če jo seveda uporabljaš.

:BigThumbs:

Ja to sem že na C4 imel ... klima skozi na AUTO, ne glede na dan v letu. Samo + / - uporabljam. Ne izklapljam.

Gox

Ene 1500km sem že prevozil ... super se pelje. Udoben, prostoren. "Debele" gume so super za slabše ceste.

Avtu sem kupil še pokrovčke vijakov, ker jih ni bilo gor. (zlatih nisem dobil, sem vzel kar "krom plastika" :))

Zadovoljen zelo :BigThumbs:

52litrov sem natankal za 96€ :) In vozim dalje .. poraba okoli 7L tu po mestu in bližnji okolici. Gre pa lepo in bela barva je super za vroče sončne dni.

Pogrešam Usb vhod recimo, pa BT bi lahko še imel ... drugo pa :BigThumbs:

gepl83

Škoda, ker nisi mojega vzel... bi vsaj videl kaj ke to picasso. :) sploh pa kaj so to luči. Malo za šalo, malo za res. Naj ti dobro služi.

Čojko

Lahko bi pa od tebe vzel platišča na katera bi potem lahko montiral letne gume, ne pa z zimskimi pri 60 stopinjah asfalta, da je vprašanje če bodo ob prvem jesenskem dežju sploh še kaj držale.

gepl83

Ja ponudi ceno, pa se bova zmenila. Jaz jih ne bom več montiral, ker ne vem, koliko časa bom avto še imel in se nimam namena kupovati dveh kompletov gum.

antasi

Jaz tud mislim, da se lahko dogovorite.
Èojko, koliko boš ponudil Geplu za Goxove platišča:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

alan30

Ko boš pa imel čas in voljo pa razdri števec in očisti ozadje saj je na fotografiji videti kar nekaj lis od praha, ki sej je nabral skozi leta. Dela ni veliko je pa potem rezultat super, ko gledaš v čisti števec.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ja praha je nekaj noter ...

Gox

Ene 5200km sem pa že prevozil. Avto je :BigThumbs:

Všeč mi je višje sedenje, preglednost, svetlost prostora. prostor na splošno ...udobje.

Peljal sem ga tam odkjer je prišel, da mi je mehanik še zapirala vrat zamenjal. Tako da se sedaj spet neslišno odpirajo in zapirajo. Za dobrih 50€ po kosu.

Vozimo dalje :)

Gox

Prvih 9999km sem že prevozil ... porabo kaže 6.0 (Dejansko je 6,77)   Pelje se lepo, med 130-140km/h v 6.i zelo lepo mirno.

Dobri mož je picassoju prinesel še zavesice :BigThumbs:

Vmes sem še servis naredil, olje, filtri ... brez posebnosti. Brez pripomb.

Vozimo naprej :)

Čojko

A za spredaj pa prinese Dedek mraz?:gimme_money:
Meni so sprednje bistveno bolj uporabne, zadnje so za one za tabo, da jim ne mečeš kamenčkov.
Pa dobro bi bilo kakšno večjo količino dodatka za injektorje vlit v rezervoar in vozit dne 10 minut z preko 3 jurji obratov pri tej kilometrini.

Drugače pa super.

Gox

Ja zavesice za spredaj bom še poiskal :BigThumbs:

Aditive pa itak redno dajem v vse naše Citrote ... verjetno mam boljšo zalogo kot Aplus...kjer ga ponavadi ni bilo in sem kupil pol na Peugeot (takrat še na Olimpiji) Sedaj nabavim pri Jenkotu, tako da imam vedno pri roki. (na 6-8 tisoč zlijem noter)

A mi nekdo ko ima dostop do Citro service boxa pogleda tehnične podatke o moji c4? (pa naredi kak print screen)
Tam ko je razdelek tehnične značilnosti ali splošno ... predvsem me zanima naziv modela, oz. opreme .. ker sem gledal zavarovalno polico pa mi piše da je 1.6 e-Hdi Exclusive ... kar seveda ni. (osnova za obračun premije excl. je 29.460€) Verjetno je to kak bussines, ali comfort oprema ...

VF7UD9HR8DJ631027

Gox

Sušo mi je odstopil njegov radio RD45... Aux opcija se mi pojavi v meniju ... BT pa ne. (oz.še ne)

Ko bo @zlomjo imel kaj časa bomo malo pogledali, kako in kaj se da zamenjat.

Mogoče pa vsaj USB in AuX uštimamo.