Začetek in konec hidravlike v Citroenovi TOP klasi

Začel/a Čojko, Maj 07, 2022, 05:11:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

JureA

Citat od: Èojko;280085V najstniiških letih sem nosil jeans jakno z našitkom na hrbtu Live after death.

\m/

Jaz sem jih prvič poslušal v živo leta 1984 v Hali Tivoli.
Na tisti turneji so posneli Live After Death.

Takrat je to veljalo za peklensko muziko, danes pa spadajo bolj pod Dad Rock.
Drugačni časi.

Plesko123

Citat od: antasi;280073Bom povedal, kako je bilo s puncami. Ta simpatična, ki je bila v Žabi s Pleskotom, se je takoj ko je stopila iz original bele žabe, zaljubilo v črno matjaževo žabo, ki ima široke gume in je totalno, sicer okusno predelana. Mi puristi imamo sicer rajši original, ampak punce očitno ne. Itak na stare avte padajo tiste, ki so bile takrat mlade, kot avti. Se pravi, na čojkotovega l.2006 20 letnice, ki se sedaj približujejo 40tim, na Zekotovega 50 letnice, na žabo 60 let stare gospe ali pa na Lovrotovega 80 letnice..
Jure, komaj čakamo filmček. Jaz bi ga rad jutri zvečer pokazal na old sestanku v Celju. Bi šlo?

Me veseli da je bila družba nežnejšega spola dobro sprejeta namreč, ko sem ob prihodu videl izključno moško družbo sem se ustrašil, da sem spregledal kak sitni text in sem si rekel, evo prvič v družbi Citroënarjev pa bo name že padla velika črna pika :Hammer3::AngelPray:

antasi

Prav veseli smo bili, da je bila tudi simpatična punca zraven.
Èojko je sicer prvotno predvidel srečanje z 15 min. postanki za slikanje in sem mu razložil, da samo vožnja in vsakih 15 min.slikanje,  ni ravno srečanje po našem okusu in sva potem skupaj malo prilagodila,da smo imeli vsaj voden ogled s s strokovno razlago Celjskega gradu in Lemberškega gradu:AngelPray:
Drugače mi tukaj naredimo vedno tako, da je še kaj za punce zanimivo, kakšen ogled starih oblačil npr, ker so zaželjene boljše polovice.
Èojko je imel pa samohidravličarje v glavi:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Saj bi kaj več videli, slišali, se ustavljali, samo kaj ko smo mogli vozit 40 na uro za enim Fiatom.
Pol ko smo se ga rešili in prišli na valovite ovinke ni nobem več pogrešal gradov ipd.

JureA

Končno je tukaj TON FILM (TM)!

>>> LINK <<<

Da je vse bolj pompozno, so napisi v angleščini.
Pa tudi zato, da bo video lahko postal svetovno slaven, jaz pa YouTube milijonar.

Lovro

Jure, hvala za tvoj čas in trud. :emot112:

Vidim, da imaš mirno roko, Antasijev Fiat pa dobre amortizerje, ker se posnetek oz. slika tudi med vožnjo ne trese. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Bravo! Lepo jih je videt tako lepo peljat.

Zdaj pa še enega 5 minutnega glavnih zadev z enim bolj živim francoskim komadom. :BigThumbs:

Čojko

Citat od: Lovro;280132Antasijev Fiat pa dobre amortizerje, ker se posnetek oz. slika tudi med vožnjo ne trese. :BigThumbs:

A ne veste, da je bil v Bosni? Mu je Gule na Fiat namontiral ono hidravliko, ko so jo s C6 dol pobrali. Zato pa je bil določen za snemalni avto.

JureA

Fiat je bil kar prava stvar za snemalni avto!
Vzmetenje ni bilo pretrdo, še bolj pomembna je pa kabina brez strehe.
Za krajši video prosim še za malce potrpljenja.

Sem pa dobil copyright claim za eno skladbo v videu, čeprav sem mislil, da so vse brez copyrighta.
Tako da bom verjetno to skladbo zamenjal in ponovno naložil video.

antasi

Ja. Težko je zivljenje vas youtuberjev.:take_picture:
 Jure, lepo si naredil. Èojko misli, da je vse enostavno, da pritisneš eno tipko in je to to.
Je pa res, da služite milijone.:Hammer3:

superca13

Lepo si naredil Jure. Pohvaljen.
Gledam znova in znova;)
Lp

JureA

Veseli me, da je video občinstvu všeč!
Meni je pa bilo všeč naše srečanje, družba, vožnja v SM-u, Tractionu in seveda Fiatu Bertonclnu!

Na YouTubu sicer nisem zaslužil še niti centa (manjka mi cca 800 naročnikov, da lahko sploh vklopim monetizacijo), ampak trdno vztrajam na svoji poti, za vzor so mi pa naslednji gospodje.

JureA

Naložil sem popravljen video, da se YouTube ne bo več pritoževal zaradi copyrighta.
Nov link je tukaj:

>>> TON FILM - NOV LINK <<<

Prejšnji video je še vedno dostopen (je pa skrit).

antasi

ne vem no

antasi

Zdej ma pa ta filmček s5 samo 5 ogledov.
Stari posnetek jih je imel že blizu 500..
Èe boš tako delal, nikoli ne boš yutjub milijonar.:Hammer3: