Citroenarji in hobiji

Začel/a bramar, Oktober 08, 2007, 11:26:51 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bramar

Ker sem na forumu opazil, da se citroenarji ukvarjajo z marsi?em, bi bilo "fino", ?e bi o tem vedeli kaj ve?. Morda bi prišlo prav, ?e bi vedeli ali citroenarji pišejo, pesnikujejo, slikajo, zbirajo karkoli, ali ?e drugega, itd, itd.? :emot21::emot22::emot25:

Xandrej

Moj hobi je vse v zvezi s citroenom (avtomobili, zgodovina, modelčki itd itd...) druga ljubezen pa je ples. Ple?em ?e od malega in to po?nem z vsem veseljem.

Klemzy

Hobi en velik so citroen avtomobili (tko novi kot oldiji), drug pa je jadranje. Si ne predstavljam ve? dopusta brez jadranja.

gigo

Glasba, koncerti, že petnajst let igranja trobente.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

bramar

Komaj trije, pa ?e zanimivi hobiji.

CitroDS

Vse kar je v zvezi s citroenom, vse v zvezi s ka?ami - v sredo pride ?e druga bom objavil slike, branje forumov, rezbarjenje, graviranje v les pa ?e kak hobi bi se najdel ki se ga pa trenutno ne spomnim.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Dr. MadMan

Poleg gradnjehiše ki je mi postal hobi po sili razmer še rad modelarim (letalski modeli in helikopterji), vmes pa vsakdanja opravila pri kačah, miših, činčilah... se počutim že kot oskrbnik živalskega vrta.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

gregor

hobiji..
?raufanje avtov
offroad (sicer zadnje čase na stranskem tiru)
biogoriva-rastlinsko olje
motor

otroci so pa ?e skoraj slučba.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

bramar

@klemzy imaš jadrnico? Tudi jaz bi jadral, ?e bi mogel. Moj bratranec ima jadrnico in sem mu kar malo "fou?". :AngelPray: Uh, kaj vse je ?e doživel.

bramar

@gigo, a si ?e naredil kaj koncerta na citroenarskem srečanju?

Sploh pa bi bilo v redu, ?e bi svoje hobije podprli s kakšno sliko. Tudi "?ivalski vrt" bi radi videli. :emot112:

Klemzy

Citat od: bramar;21379@klemzy imaš jadrnico? Tudi jaz bi jadral, ?e bi mogel. Moj bratranec ima jadrnico in sem mu kar malo "fou?". :AngelPray: Uh, kaj vse je ?e doživel.

žal ne (?e). Upam da jo bom kdaj imel. Sedaj samo najemamo jadrnice in gasa. Dvakrat letno sem sigurno na jadrnici. Enkrat okrog velike noči ter drugi? konec septembra. Prvo kot prvo so najemi bark cenejši kot drugo pa takrat lepo piha in res jadrač in ne samo motorirač. Pa ?e vreme za kopat je :BigThumbs:

bramar

Eh, privo??il bi ti jo. Bratranc jo je kar sam naredil in jo ima "parkirano" v Puli, ker je v SLO predrago.

Klemzy

Sej pravim upam da kdaj bo. Vsaj za 4 osebe ?e ne kej ve?. Ker je res pravi užitek.

Citroenovc

Hobiji - "Citroenizem" in DiY Audio naprav. Tudi letos ste me lahko pretekli vikend opazili med razstavljalci (kot enega izmed predstavnikov DiY SLO dru??ine pod imenom CopyCard) na HFM Show v LJ M-Hotel-u.
OK

LP
Primož

Gox

Moj hobi ... zaenkrat nič resnega ... zbiram modelčke v zadnjem času :-)

drugače sem pred leti zbiral znamke, samo me je potem počasi minilo :-)

LP
Goran