Citroenarji in hobiji

Začel/a bramar, Oktober 08, 2007, 11:26:51 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marjank

moj hobi v sliki
35 bojnih letal večina iz 2svtV nekaj tankov med njimi T72 in ?e se kaj najde

Hydraulic

?e ne sedim v citroenu ponavad na motorju nekje po gorah...
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

bramar

Gore, tudi to je hobi.
marjank, a modele tudi sam sestavi??

marjank

ja najbrž ti pokažem kako to zgleda , a imam le enega kateri pa ni tako zahteven ja je klub temu veliko dela

michoBX

Adrenalinski ?porti, zaenkrat vse "od vode pa do bencina"....Za hoby vzamem tudi monta?o avtoradijev in zvo?nikov, elektri?ne napeljave po stavbah, popravila elektri?nih aparatov... Nekaj časa vzame tudi doma?i vozni park... kakšno urco na dan za računalnikom...
Hja, dougcajt mi je ja...

bramar

saxovts

moji hobijo pa so zbiranje modelčkov pa avti pa moj skuter  pa če je ?e kerga treba popravt   ?e dve slikce mojga skuterja

bramar

Pa ne, da je ?e konec hobijev? Kje so : pisatelji (hydraulic?), pesniki, zbiratelji vicev (son?ek), risarji, slikarji, itd, itd, ... :emot27:

michoBX

Citat od: bramar;21561Ja, kako pa to vse zmoreš?

Hja, ko si ?tudent je časa dovolj, le finance so ovira. Letos pavziram, in sem se za eno leto zaposlil, namen pa imam narediti ?e par izpitov, da se vpišem drugo jesen v naslednji letnik.
časa je sedaj bore malo, tak da bom le vikende izkoristil kar se da. Je pa veliko dela ?e okoli hiše, za?enjam projekte, ki ?e dolgo časa čakajo na zaključitev (fasada Garaže, regal v  garaži, naredit moram en orng ponk za delavnico itd).

Uglavnem dolgčas mi ni ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

Lovro

Poleg starih, novih citroenov in oldtajmerstva nasploh, ?e pohodi v gore in kadar je čas, ?e smu?anje ali potapljanje.
Ko bom zaključil ?tudij ob delu, me čaka ?e dokončanje Garaže (stene in kabinet) - tako delo me spro??a. ?e bo ?e kaj časa, se bom spet lotil maketarstva.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

bramar

Uf, uf, uf, kar preveč hobijev za ENEGA ?LOVEKA! Izgleda, da ste vsi polni energije in šelim, da vam bo vse uspelo.

Lovro

He he, vsaj jaz sem jih le Naštel, koliko časa pa dejansko porabim: lani mi je uspelo 3 dni smu?at in 2 dni potapljanje. Letos sem šel za 2 dni na potapljanje in sicer točno na datum jesenskega CB srečanja(mogoče bom šel ?e enkrat letos na potapljanje). Za zimo računam vsaj nekaj dni smu?anja ve?, kot lani (odvisno od snega).
Je bilo pa na srečo zato veliko pohodov v gore v lanskem in leto?njem poletju.

Na citro srežanjih nisem bil, se pa s spačkom vozim na kak izlet, kake opravke, kjer se ne mudi in na obisk h kakemu prijatelju (kadar ne grem s xantio ali Tomos colibrijem).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Hydraulic

Citat od: bramar;21709Pa ne, da je ?e konec hobijev? Kje so : pisatelji (hydraulic?), pesniki, zbiratelji vicev (son?ek), risarji, slikarji, itd, itd, ... :emot27:
Hja,pisateljevanje ne vem ?e se ?teje pod hobi...ali pa. Knjiga bo moje okno v svet ko me bodo vabili na predstavitve po svetu zato lahko re?emo da je hobi ja hehee....
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

bramar

Citat od: Hydraulic;21827Hja,pisateljevanje ne vem ?e se ?teje pod hobi...ali pa. Knjiga bo moje okno v svet ko me bodo vabili na predstavitve po svetu zato lahko re?emo da je hobi ja hehee....

Seveda je lahko tudi hobi. Sploh pa sem opazil,da ti kar dobro gre pisateljevanje. Kot sem zasledil nekje, bojda ?e nisi nič napisal-objavil, potem imaš verjetno kje skrito. :emot77:

bramar

Na, zdaj pa moram povedati o mojih hobijih. Tudi znamkar sem bil posebno Francije. Zato sem tudi našel nekaj citroenov na znamkah. Kadar me prime kakšno sliko  "namalam". :emot25: In ?e bi se kaj Našlo.