Pe?ci, kolesarji in motoristi

Začel/a michoBX, Maj 13, 2007, 09:12:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

soncek

Citat od: Xandrej;33091Zakaj? (ne govorim za vse) Ker vozijo ko idioti, ker jim policija nič ne more, ker nimajo nadzora... narediš izpit pa 150 konjev med tacami pa gremo v ?ivljenju pa se ni niti z avtomatikom peljal... Pa vse bolj dostopne so te stvari... Vglavnem da oni ?tejejo mrtve pa vi?ajo kazni to je glavo, jebe se njim glavo, da dr?ava pride do denarja.

Pri avtu je enako. 18 letni mulc naredi izpit dobi v roko papirje gre avto kupit, kakega? Velikega starega z velikim močnim motrjem saj so zastonj pa gasa po cestah... nič bolje...

Da bi pa naredili 0.0 alkohola to pa ne... Pa 2000? kazni za 0.5 promila... Daj sama politika, da jih sram ni. Pol pa vidiš po pop TV ko ljudi intervjujajo... 6 so jih intevjujali od tega jih je bilo 5 starih 90 let madona... Eh breveze...

Se čisto strinjam s tabo! Najhujše je, ker mularije s hitrimi avti in totalno neprimernim obNašanjem (da o hitrosti sploh ne govorim) niti ne kaznujejo!
Mene je večkrat strah kam to pelje!

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Nemci osveščajo motoriste z brošuro

[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Nekateri slovenski motoristi je ne bi nikoli prebrali,so prehitri.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

evo, kolesarska steza je za okras, ma takega bi res...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregor

Citat od: garac;36785evo, kolesarska steza je za okras, ma takega bi res...

To so profesionalni kolesarji, ki vozijo bistveno hitreje, kot je na kolesarski stezi dovoljeno (25 km/h), zato vozijo po cesti. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

hadei

Otroci - najbolj ranljivi udeleženci v prometu

[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Sem pa jezen na kolesarje. Pa ne, da bi imel kaj proti njim. Med njimi so tako kot med avtomobilisti, pravilno vozeči in prekrškarji. Ampak preprosto, nekatere naše ceste so absolutno preozke za njih in avtomobile. Sem zadnjič peljal za kolesarjem skoraj dva (2) km, ker ga zaradi nasproti vozeče dolge kolone nisem mogel varno prehiteti. Se lahko vprašate, kakšno kolono sem imel za seboj! Na takih cestah bi morali prepovedati ali avtomobile ali kolesarje. Najhujši so športni koesarji, ki vozijo dokaj hitro, a si običajno lastijo skoraj celo desno polovico ceste ...

Xandrej

Kolesarji nimajo na prometnih cestah kaj za delat... Pol pa se vozijo ti idioti po dravski dolini pa take... Najbolj pa me razpizdi če se mi vozi po cesti zraven pa kolesarska steza...

Gox

Ta teden sem imel priliko se s sosedom vozit v velikem tovornjaku. Šele tam vidiš, kako je težko prehitet kolesarja na navadni prometni cesti proti meji s HR.

Kolona vozi naproti, ti pa z 40tonami moreš dobro naštudirat pravi trenutek da prehitiš kolesarja, brez da ga povoziš ... prostora ni dosti, kamion pa dolg :-)

Kolesar vozi 1m od roba...če mu potrobiš se ustraši zapelje še bolj v levo ... moreš počakat da te sliši pa se pomakne na črto ...

Lp

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Pesci se moramo zavedati, da nismo kos avtomobilistom. Jaz sem v ponedeljek, ko je snezilo samo do Merkurja skocil (pes) in ko sem se vracal, je v trenutku ko sem imel zeleno za preckanje ceste z letnimi gumami pribremzal en H0nd4S in se ustavil sele na prehodu - se dva metra naprej bi mu pa kdo nos od avta nesel ... Tako da, ce si pesec, moras imeti oci odprte, sicer si kaj hitro lahko invalid ali pa te ni. In je potem ves jok zastonj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

hadei

Lepo vreme na ceste privablja kolesarje in motoriste
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Sožitje med motoristi in avtmobilisti
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Brošura namenjena motoristom: Ne spreglej, predvidevaj več
[SIGPIC][/SIGPIC]