Kärcher za domačo rabo

Začel/a CitroX, April 26, 2021, 11:10:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroX

Citat od: MSrougeZX;274961Jaz sem si nabavil zadnji model od Parkside...top za ta keš...bil 90eur, 3 leta garancije.

PHD 180?
https://www.youtube.com/watch?v=IY1iDRpGVRM

Ali ima aluminijasto črpalko?
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

gigo

Citat od: Xandrej;274949Ti samo glej, daima aluminijasto črpalko pa je... Bauhaus ima za karcher 5 let garancije. Jaz sem imel skoz karcher pa Lavor pa vse. Sedaj imam iz hoferja pa sem najbolj od vseh zadovoljen z njim pa 3 leta garancije pa 100€...

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/od-ponedeljka-22-3-2021/produktdetailseite/ps/p/ferrexvisokotlacni-cistilnik-2/

To sem ravno pred časom kupil. Svoje delo opravlja več kot dobro. Je dovolj močen da iz kamnov odstranjujem plesen in ostale nesnage, avto več kot dobro opere saj ma dadostni tlak in dolžina cevi je velika za še takoodročna opravila čiščenja. Minus mu dam samo zaradi mehke plastike ročice koluta navijalca to pa je tudi vse. Cena 99€ in 99% zadovoljen.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

CitroX

gregor

Jaz imam že nekaj let k5 serijo, menda tudi te imajo kovinsko pumpo.
8m cevi, da tudi okoli tavelikih avtov dosežem.
Edino navijalec za cev pogrešam, če bi še enkrat kupoval, bi bil to pogoj.
Pa kotna 90stopinjska pištola iz polske  je tud fajn za obrobe blatnikov oprat.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Poštar

Citat od: zlikovski;274957Največjo napako ki jo delajo uporabniki teh visokotlačnih čistilcev, je to, ko ga priklopijo, ga takoj prižgejo pa dela pritisk, to je največja napaka kar lahko narediš, pvo je treba pri ugasnjenem motorju spravit ven zrak iz pumpe in cevi in nato prižgat črpaljko, da nenabija vmes zraka, potem pa grejo ventili,.......

To je večini samoumevno.

Ventil, ki sem ga omenil je razbremenilni ventil in nima veze s samimi batki.

Xandrej

Nekateri nekaj sprasujejo pa dobijo odgovore pote pa se kar dalje vrtajo... 4 smo ti povedali za tega iz hoferja... skartaj 500 pa kupi k5 pa je... oprosti jaz dobim 5 teh lidlovih ki so vsaj tolko dobri kot K5 ali pa se boljši.

Francl

K5 je minimum za vsaj približno normalno delo (ali stroj podobne zmogljivosti). Èe bi še enkrat kupoval, bi se stegnil do K7. Navadna in rotacijska šoba sta v redu, tudi tista za pranje dvorišča, ampak gre počasi. Tista krtača za avto pa je bolj tako-tako. Prepočasi se vrti. Navijalca cevi pa sploh ne pogrešam. Sem imel prej en tak šrot od Elektromaschinen, kao taboljši, pa so s tistim same težave.
:Hammer3:

CitroX

Citat od: Xandrej;274977Nekateri nekaj sprasujejo pa dobijo odgovore pote pa se kar dalje vrtajo... 4 smo ti povedali za tega iz hoferja... skartaj 500 pa kupi k5 pa je... oprosti jaz dobim 5 teh lidlovih ki so vsaj tolko dobri kot K5 ali pa se boljši.

Ja, tako nekako ...
Upošteval sem vaše nasvete in prilepil še tiste teste.
Glede na to, da se na testu izkaže K5 kot zelo dober in tukaj iz lastnih izkušenj poveste da se hofer ferrex z njimi vsaj primerja, je to koristna informacija še za koga, ki bo mogoče kdaj v prihodnosti iskal visokotlačni čistilnik (ali kerher po domače).

Danes sme šel v dva Hoferja (pri Qlandiji in 'certusu') in pogledal, če se še kakšen Ferrex najde ... tudi na spletni strani ni stanja o zalogi. Žal.
Bom počakal na drugo priložnost.
Zato sem tudi povprašal še za Lidlov Parkside.

Hvala za vse nasvete.
:BigThumbs:

Mitjaa25

Samo ne tega kupit https://www.mimovrste.com/industrijski-parni-cistilniki/kaercher-parni-cistilec-sc-1-easyfix-1-516-330-0 ker je premali in premalo močan.. Rajši kaj večjega za več pokerstars €€ sicer, samo vseeno

tomaz555

Èe koga zanimajo jajca iz hoferja  - 40 evrov, brez pištole.

tomaz555

Še vedno na voljo, sedaj s pištolo. Bojda, da je super zadeva.

Xandrej

Ja odvisno kako jajco si kupil...

tomaz555

Ti samo glej, daima aluminijasto črpalko pa je... Bauhaus ima za karcher 5 let garancije. Jaz sem imel skoz karcher pa Lavor pa vse. Sedaj imam iz hoferja pa sem najbolj od vseh zadovoljen z njim pa 3 leta garancije pa 100€..

Tole sem kupil , za foro ker so svetovali na forumu. To še igračka ni.

Xandrej

Ne vem no jaz sem že enih 100 avtov s tem opral pa penilec imam za njega pa vse.