Kandidati za banovce

Začel/a antasi, April 03, 2021, 08:39:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Glede na situacijo, ko je težko kam oditi na dopust, če ne živiš ravno v Portorožu ali Postojni, predlagam lestvico za trenutne banovce, da malo pomagamo šefom foruma in da se forumaši malo bolj potrudijo, da pridejo iz vrha lestvice stran od banovcev.

Trenutna lestvica mojih kandidatov za banovce je takšna:

1.čojko
2.antasi
3.garač
4.lovro
5.?

še kakšne ideje za uvrstitev na lestvico ali za popravek na lestvici?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Romzi

antasi

Citat od: Romzi;274458A je hmelja zmanjkal?

pri nas ga je dosti, ampak nič ne pomaga, ker so vse gostilne zaprte.
Zakaj vprašaš?
baje je bilo včasih takole:

antasi

zlomjo

Citat od: antasi;274457Glede na situacijo, ko je težko kam oditi na dopust, če ne živiš ravno v Portorožu ali Postojni, predlagam lestvico za trenutne banovce, da malo pomagamo šefom foruma in da se forumaši malo bolj potrudijo, da pridejo iz vrha lestvice stran od banovcev.

Trenutna lestvica mojih kandidatov za banovce je takšna:

1.čojko
2.antasi
3.garač
4.lovro
5.?

še kakšne ideje za uvrstitev na lestvico ali za popravek na lestvici?

Da ne pridem na banovce, bom raje tiho. Itak živim ob morju. Danes sem že spačka upalil, da bo pronto za Kubed.

antasi

ja .Ti si tajkun s toliko spački.
Tajkune pa itak rabimo, dokler ne bo spet komunizm na oblasti, ko ti bodo nacionalizirali spačke in jih razdelili nam državljanom brez spačkov.

Pozdravlja vas čoban andrej, ki je ugotovil, da ovce sploh niso tako vodljive, kot pravijo.
Ljudje pa so res taprave ovce, točno tako naredijo, kot jim trenutna oblast zapove..

Gox

@Antasi, da te popravim malo ...

Šefi ne morejo bit na lestvici ...  imamo ključe od bazenov.

antasi

Čojko

Lahko pa bi malo menjali. Kot v vojni. Antasija za guleta. Že malo pogrešam roštiljade,..:BigThumbs:

garac

Lahko se mu antasi pridruži, a Gule tam sigurno uživa, mi je poslal sliko pečenja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Eh, veliki šef je spet nestrpen. Jaz ne grem v Bosno. Èe bi me vsaj poslali v Portorož, potem bi pa šel..
Bom itak šel na velikonočno nedeljo in ponedeljek iz foruma. Do torka bo pa šef že pozabil

na koliko stopinj predvžiga se štelajo platine pri spačku

mirchi

V Bosni je prav fino. Pa v Srbiji tudi...sem bil nedolgo nazaj.Dlje ,kot si od EU,manj diktature le ta izvaja nad tabo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Saj ne ravijo diktature. Pol pac za pomoč prosiš od diktatorjev pa je... pa so vsi solidarni pa se ti dalje jebe za vse...

antasi

Kako je zdaj fino na forumu, ko ni nobenega kreganja okoli bosne in bosancev,
ker so vsi v banovcih.
Èe bodo pa mene poslali v banovce, obljubim, da bom v vašem imenu pozdravil te bosance, ki so že tam.
Imam pa eno prošnjo, gospot Garač. Glede na to, da sem izvedel, da imate okrepčevalnico, pa če grem jest v vam, lahko grem iz lestvice za banovce malo niže, da ne bom tako na udaru. Prav pazit moram pri vsakem prispevku na vsako besedo..

Tiki

Jaz sem za da se gule vrne. Ker očitno on ni bil vzrok za antasijeve izpade, glede na to da se, le ta še kar užiga...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005