Kandidati za banovce

Začel/a antasi, April 03, 2021, 08:39:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Prav imaš. Gule je pomagal s strokovnimi nasveti. Največ sicer o pečenju, ampak je bilo zanimivo za ljubitelje pečenja.
In tudi oni drugi, ki mu ime tukaj ne izgovarjamo ( in ni merlakeštajn) je vedel vse o plehu na spačku in kako zaščiti pleh, da nebo prehitro zarjavel.
Po moje bi morali ta privat forum nacionalizirati in prevzeti od sedanjih lastnikov in postaviti ona dva zgoraj za šefa. Tu bi moral dodat smajli za ironijo, da bodo vsi razumeli..
Tiki, tebe bi imela rada, ker nisi blizu njih. Piše na profilu
, da si v izolaciji. Èe bi jih tudi osebno poznal, kot ti trenutni šefi, bi vedel celo zgodbo. Zato ne sodi kopitar samo glede čevapov in pleha za 2cv.
Jaz se strašno trudim, da pišem bedarije, pa da ne užalim preveč nikogar tukaj. Lahko bi tudi tako pisal kot ti npr.zadnjih 10 prispevkov npr.: vse naj naj, Prodano, Prodam clio storia itd ampak pač nisem tak.
Èe iz milijon bivših prispevkov nisi ugotovil, da sta ta dva prijatelja nonstop delala razdor med citroenarji preko foruma in tudi v živo, potem ti intuicija ni močnejša stran.
In moderatorji so milijonkrat opozarjali, pa ni bilo nič boljše, ampak so dobili samo grožnje. In 1x je po 100x istem problemu dovolj! To je privat forum, kot so napisali in zakaj bi se ukvarjali s problemi.
Èe pa kdo tukaj od starih forumašev res misli, da sem jaz problem, obljubim, da se bom takoj odstranil, kot tudi avtor te teme.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Tiki

Guleta osebno dosti dobro poznam, Garače poznam malo manj, ampak se tudi približno poznava. Spaček-pleh mojstra nikoli nisem niti omenil... Vem da je guletov greh da zagovarja vemo koga, o kakih razdorih pa jaz nevem, niti me ne zanima.
Skratka na K mi gre samo tvoje brezvezno podjebavanje. Še ko folka ni več tukaj, še kar gnjaviš...

Kar se pa mojih zadnjih 10 postov tiče: Zinem takrat ko imam kaj pametnega za povedat (čeprav danes ni tako), ko me kaj zanima, vprašam, Cliota sem ponudil, ker učasih komu prav pride tak avto... O C4 ki je pri hiši sem napisal par besed, ostali moji avti pa načeloma niso predmet debate na temu forumu.

Nikakor pa iz dolgcajta ne podjebavam folka tukaj po forumu, tako kot ti.

Evo, pa še jaz kandidiram za banovce.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

fifk

Tiki, pri lokaciji imaš napisano narobe, verjetno tiskarski škrat.. Ko je glih Antasi omenil izolacijo😁😁

antasi

Saj zato sem pa napisal izolacija namesto matkurbe oz. tako kot rečete vašim koncem.Te bodo dali na lestvico, ker draharske forumaše podporaš.
Verjamem, da je gule v živo prijeten človek, ampak ali res pečenje vseh vrst mesa in pivo nekje iz bosni res paše tu not?. Zadnje leto je bilo samo o tem in bolj malo o citroenih, še več je bilo celo o japoncih. Kar je bilo o citroenih, je bilo pa fotke zasneženo propadanje hidravličarjev. Res lepo za gledat nam ljubiteljem. In stalno prepucavanje okoli unega drugega iz banovcev,ki se mu že celo življenje dogaja krivica, sebe pa nikoli ne vidi..
In naš šef je l100x rekel, da ima dosti. Pa ni bilo nič drugače. In ti ga ali ju še kar braniš. Na osnovi pijanke in požrtije še nikoli nisi našel prijateljstva.
Kar pa je bilo citro delovnih akcij, pa jih ni bilo nikoli, razen potem na koncu, ko je bilo treba šinfati.
In če bi prilepil guletove in onega drugega prispevke iz srbskega citro foruma, bi še mene imel za svetnika.
Tiki,  ljubitelj  fiatov in jugotov, brez zamere, ampak nekaterih stvari se pač ne da odmeriti.

Tiki

Uredu, guleta pa johana ni več in zato mi ni jasno kaj te tukaj tako srbita... Podjebavejte se dalje na SRB forumu al po fejsbuku al kjerkoli.

Mene pa vrjetno še marsikoga pa boli K za vaše zamere.

P.S. Sem tudi ljubitelj citroenov...

Over & out
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

mirchi

Èuj ti s cela. Èe pa ma kdo kak sindrom zamerljivosti,zagotovo ti zmagas. Nedaj bože ,da kdo reče nekaj ,kar ti ni prav. Nebom naštevala,ker se mi ne da pimplat s tabo,ampak...ne nebom....
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Zeko124

Qrba Tiki dec dej raj na ksn per prlet spet! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Se kar precej strinjam s Tikijem. Tudi jaz pogrešam Guleta, ker je moj prijatelj.

Že res, da je pretirano pisal o japoncih in podobno, verjetno celo provociral.
Že jaz sem mu pisal na ZS, naj neha, ker bo enkrat odletel iz forumov. Žal se je to uresničilo.

Ne zdi pa se mi fer, da je Gule moral iti iz foruma, po drugi strani pa se Antasiju gleda skozi prste. Ali naj ostaneta oba na forumu ali pa naj oba ostaneta v banovcih.

Sori, Antasi, ma a res ne znaš nehati s provociranjem? Pa s tem nabijanjem o Guletu in Keži in banovcih. In tudi Mirčiju dam prav, tudi meni se zdiš zamerljiv in stresaš svoje frustracije po forumu.

Daj, raje napiši kaj o svojih avtih in kaj podobnega, saj znaš tudi zanimive objave pisati.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

@lovro, nihče nima nič proti, če sta prijatelja z Guletom. Seveda je več kanalov po katerih ga lahko kontaktiraš. Med njimi tudi Srb Forum.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Bi bilo pa pošteno, če bi z enakimi vatli, kot Guletove, meril tudi Antasijeve objave.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

Antasi res tezi in provocira podobno kot tvoj prijatelj, a ni pokakal cel forum z pivom in čevapi
Forumsko drevo ima tudi vejo z kulinariko, kamor omenjena vsebina pase.
O Suzukijih, Daciah in podobnih jajcih pa ne bom izgubljal besed.
Dobro ves, da sem ga prosil naj neha, a brez ucinka.

Mislim, da ignorance nikjer ne bi tolerilali tako dolgo, kot smo jo.

Niti ni stvar debate. Mi je žal, da je moralo priti do tega, a možakar mi je še kasneje pošiljal slike pečenja, češ da mi bo žal.

Kot sem že rekel, obisk pa srbski forum, pa fb, pa telefon... verjamem, da bo vase prijateljstvo vzdržalo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Eno je zajebancija, drugo pa je podjebancija.
Včasih pozabljamo, da je tole forum in ne resnično življenje, kjer imaš 1065 prijateljev na facebooku:breaking_pc:
V resničnem življenju se z vsemi teli niti ne prepiramo, še celo onemu, ki mu tu ne smemo izgovorit imena, zrihtam kakšno stranko.
Tudi mirči je v živo videt normalen:funny34d:
tazadnje smo videli, ko smo odpirali slovenska bistrica muzej.
Lovro,  saj tudi ti pišeš potopise, pa ni nič zadnje cajte, jaz zdajle obnavljam fiat balillo pa ne vem, če je to glih za ta forum. Ko bo C15 ali visa prišla na vrsto, pa bo kaj več.
Garača pa ne podjebavam, ampak zajebavam in me zaenkrat še tolerira.
 Èe bova naslednjič še prijatelja, sem mu celo kupil obesek za meharija. Ja vem, temu se reče podkupnina ali korupcija.

nekoč, ko se bodo gostilne odprle, nekoč..poje glih po radiu, bo nam vsem lažje..

GSclub

Tisto, kar si napisal o zameri, mi deluje resno, ne zafrkancija.
Moje mnenje je, da so tvoje zamere tvoja stvar, ki jo boš najbolje razrešil ali ne razrešil sam,  in ne nekaj, s čimer bi se ukvarjal ves forum.

Podobno, kot takrat, ko si javno pisal o slabi izkušnji z vodenimi izleti, pa se je izkazalo, da se nisi poskušal najprej pogovoriti z vpletenimi.

Pogosto neposredno soočenje zahteva več poguma, hkrati pa je več možnosti za pomiritev, kot pri javnem "obračunavanju".
Javno obračunavanje lahko daje vedeti, da se (še) ne zmoremo neposredno soočiti s človekom, s katerim smo v konfliktu.

antasi

ja, huda tema,
avtor jo je odprl, zdaj jih pa samo jaz poslušam...
a vsi drugi ste pa svetniki?:Hammer3:
vseeno pa še vedno mislim, da lahko na forum napišeš svoje mnenje.
saj to ni tvoja služba ali družina.
in če se nekdo drug ne strinja z njim, je to njegov problem,
sicer pa itak če se šef ne strinja, te lahko pošlje v banovce.
in ne vem zakaj nebi smel napisal, da eden organizator citroen raidov ne zna organizirat enega oldtimer raida?
in to ni bilo moje mnenje, ampak pripombe 22 ljudi, ki sem jih jaz poslušal, ker sem predlagal organizatorja citroen raidov.
Èe se ukvarjaš kao profesionalno z neko dejavnostjo, potem moraš sprejet tudi upravičeno kritiko, če pa nekaj zastonj delaš, je pa druga stvar.

andraž

Dajmo nehat s že 100x prežvčenimi temami.
Pomlad je, stari Citroeni počasi lezejo na plano.
A ni to precej lepše?