montaža AUX konektorja v C4 Picasso

Začel/a gigo, Oktober 03, 2007, 01:25:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fluri

Danes sem dobil na servisu konektor in ga že zmontiral(29.35€) .Res simpl zadeva in deluje !Meni se da tudi na volanu uravnavat glasnost tk da na napravi naštimam na max. potem pa na volanu poljubno glasnost in ni problema .

P.S

Je pa je da moraš paziti na pravi priklop barv ,kot kaže slika 10 !!!!

gigo

Me veseli, da je komu tema pomagala. Priznam pa, da sem mislil da imajo vsi že serijsko vklopljen aux saj sem delal na dveh GP-jih kateri so imeli zgleda vklopljenega.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

abuser4

A se ne splača kupt XCARLINK al pa kaj cenejšega? Za kakih 70 € se dobi že kaj konkretnejšega.

frantoluci

Jaz sem gledal xCarLink, vendar za 70€ nisem nič našel, za 170€ se pa da dobiti dobro stvar kot je Dension Gateway 300.
Za enkrat original AUX naprava za 30€ dela super in zadostuje potrebam.

abuser4

Ja dobiš recimo Yatour in podobne zadevce.

zlomjo

TOMMYLEE

Imel bi eno vprasanje,ki sicer ne spada cisto sem,je pa povezano.Jaz imam to ze vse original notri.ampak je preoblem,ker ko imam priklopljen mp3 predvajalnik (isto je pri CD),mi na displayu ne pise naslov pesmi.kako se to nastima?

Hvala

Airborne

Zdravo,

Imamo Picassoja letnik 2011, se pravi facelift  brez usb in aux vhoda, in me zanima ce je radio enak kot pred faceliftom, oz.  ali se lahko uporabi enak AUX adapter-kabel(za radio tip rd4). Avto ima original zadnje senzorje, ali so ti senzorji slucajno vezani na enak vhod kot bi bil drugace aux kabel?

Hvala

Airborne

Citat od: Airborne;149452Zdravo,

Imamo Picassoja letnik 2011, se pravi facelift  brez usb in aux vhoda, in me zanima ce je radio enak kot pred faceliftom, oz.  ali se lahko uporabi enak AUX adapter-kabel(za radio tip rd4). Avto ima original zadnje senzorje, ali so ti senzorji slucajno vezani na enak vhod kot bi bil drugace aux kabel?

Hvala

Hvala za nič.

Sem že zrihtal.