P:1972 Opel Kadett 1200 automatic

Začel/a ZX16V, Oktober 10, 2020, 01:35:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ZX16V

Naprodaj Kadett avtomatik z 1.2 motorjem in 60 konjev, brez rje, lansko leto prelakiran, novi blatniki in vezna stena (original), novi original odbijaci zraven, reg. do 06/21. Za svoja leta zelo dobro ohranjen. Prevozenih 48500km po stevcu, servisna do 37tkm.
Recaro sedezi in platisca so doplacilo ce se komu dopadejo, prodaja se pa v original stanju.
Cena 5900€.

antasi

A se samo meni zdi, da te felgne grozno izgledajo na starem oplu. Z oiginal 12col felgnami bi bil zelo lep.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

ZX16V

Saj vse pise v oglasu in ta ni imel 12 col ampak ima 13 col.

gule

gigo

Brez zamere ampak res ob tele feltne se bo vsak spotaknil.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

Pa saj se ne prodaja s temi platisci, mar ne znate brati?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Citat od: dvorjan;269990Pa saj se ne prodaja s temi platisci, mar ne znate brati?

Ma ni to dvorjan. Sej veš kakšni so ljudje. Tud, če preberejo so jih vidli ha ha.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ZX16V

A veste kaj? Mi je wurst za to
Barva je original saharagold metallic

antasi

Pa saj jih bo preprodajalec zamenjal čez 3 mesece ko ne bo prodan s temi slikami. Tak avto ne moreš prodajat s tem, ker zgubiš 5 eventuelnih kupcev v slo. Propeler-to je tak, kot da bi na bmw 7ko dal 12 colske gume. Mimogrede, glih tile opli so imeli 12 colske v original opremi.

ZX16V

O vsemogocni Antasi, ki vsepovsod zbrko delas.
Tvoje znanje o Oplih je zelo pomankljivo razen, ce ves nekaj vec kot v Opel fabriki.

gule

Citat od: ZX16V;269992A veste kaj? Mi je wurst za to
Barva je original saharagold metallic

A ta avto je imel to barvo v originalu? Dvomim.

ZX16V

antasi

Citat od: ZX16V;269999O vsemogocni Antasi, ki vsepovsod zbrko delas.
Tvoje znanje o Oplih je zelo pomankljivo razen, ce ves nekaj vec kot v Opel fabriki.

Hvala, sem kar ponosen, da me en preprodajalec delno pohvali:BigThumbs:ker jaz se pač ne preživljam z nategovanjem strank. To o felgnah 12 col je iz lastne izkušnje z kadettom B, take je pač imel gor.

Kakšen je pa bil preskok iz bmw preprodajalca, dilerja in vseveda na stare citroene. Ni to nazadovanje?

Pa še to dragi švercer, ljubitelj pač nisi, če prodaš toliko avtov, kateri avto si imel najdalje, kot svoj avto? Ne mislim une ko ti stojijo v hosti in se ne prodajo.

andraž