P:1972 Opel Kadett 1200 automatic

Začel/a ZX16V, Oktober 10, 2020, 01:35:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ZX16V

Nimam pojma da bi imel sodelavce, sem edini zaposleni, v avtih pa tud nobenega ne vlacim.

Da bos malce bolj na tekocem, z bmweji sem zakljucil pred petimi leti, nimam nobenega vec niti delov, znanje bom pa v grob odnesel.
Prisel sem na citroen forum v upanju na normalne ljudi, s katerimi kako reces, mogoce kaj pogruntas ampak je ze podobno kot na bmwforum.
Glede prodaje, tu se nisem nobenega avta prodal in ce bi hotel sluzit in ljudi nategovat verjetno ne bi imel doma americanov ali xsar ali pa zxov, so moja izbira in za mojo lastno veseljo.

Verjetno tudi ne bo pametno tu predstaviti maxi xsaro ali pa maxi zx, ker bom takoj hotel za mastne evro prodat.

Kot sem ze napisal, ce te kaj zanima na stiri oci, tu na forumu pa se ohladi in pusti ljudi zivet

info@

Pa jest sploh nič več ne pišem, toti tu se pa špetirajo pa vmes mene omenjajo med krivci ... kam je šou svet... Jest se pa leta trudim in davke plačujem... Seveda po befelu dušebrižnikov ne smem pisat o mojem delu. Tule je bil zmeraj narobe svet. Èe se dela na črno je OK, če dela uradno ni OK, zdaj ...,če dela na črno pa ni "naš" ni OK, pa če dela uradno pa ni "naš" tud ni OK. OK je samo, če je "naš" , črn al pa uradn...

Kadett je prav lep. Za felge in sedeže  razumljivo piše. Večina dandanes  pa itak ne zna brat več kot en stavek ali dva povezano...

ps. Sem imel original B Kadetta 1969 karavana pred leti , 13 colske kolese... 155 SR 13

No, vbistvu skoz neki jamrate ,da se nič ne piše več. Jaz pa gledam pa vidim , da se precej piše. S strani lastnikov novejših Citroenov. Kar je prav. Starine  nobenga ne zanimajo. Ali pa se je že itak vse premlelo 100x.

andraž

frodo1

Citat od: andraž;270054Pa dajte že nehat bluzit!

Se podpišem!:BigThumbs:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

ZX16V

Ker je Opel pac v PSA so platisca tud iz skupine PSA.
A imate pljuvalnik pripravljen?

antasi

Saj si sam napisal:

Glede kadetta, a mislis da se sekiram za potencialne kupce?
Platisca bodo gor katera bom jaz dal gor, pa ce bo zgledal kot prezvecen zrezek.

Sicer ne vem, zakaj si delaš reklamo, če ti ni mar za kupce?
Tak Kadett itak pri nas žal nima nobene cene.
Èe že, potem polovico oglaševane, ampak mora biti v ORIGINAL obnovljenem stanju, ker obstaja majhna možnost, da ga bo kupil kak ata ali mama, kot spomin ali abraham itd.
Èe si pa mislil oldschool sceno, potem bi moral dat take felgne na kadett C. Itak ga nisi ti restavriral, ker nisi nor, da boš dal na avto več, kot je vreden, ampak si ga poceni kupil.
Pri nas je tak ORIGINAL trenutno vreden okoli 2 jurja.
Èe ga pa samo oglašuješ lahko pa tudi 10 jurjev napišeš.
Saj veš najbolje sam, edina možnost za tak avto prodat za več kot 2 jurja, je tujina.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ZX16V

Samo lakiranje je stalo tri jurje, rallye stevci so v kompletu 350€, recaroti 400€, podvozje 300€, felplatisca z gumami 300€, uplinjaci dvojni 300€, volan 150€, nerjaveci izpuh400€.
Sem napisal, da se ne sekiram, z veseljem pa privrzencem starodobnikov dvignem pritisk z nekonvecionalnimi predelavami.
Oglasujem ga mimogrede pri nas, vse kadette ko sem jih imel sem jih v nemcijo odpeljal in tam prodal.
Ce te ze zanima ni bil poceni, sem dal roland garossa, sport extra in chamonixa v racun in si poglej koliko so ti trije vredni.