Cimos Dyane GERI

Začel/a janez, Oktober 01, 2007, 10:52:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dami

Ja, čep za olje je res kul...

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

TISO

Kolega v kratkem pripelje enega iz Srbije (je šel včeraj dol papirje rihtat). Pa da vidimo to čudo v živo.

Mimogrede malo sem gledal po netu, a jih je res baje samo še ene 16 komadov (od 900 narejenih)?

1960

Ja, redki so. Ko sem še imel na moji spletni strani urejen register Gerijev in iskal okoli po svetu podatke, sem jih naštel 16, 900 jih je bilo pa narejenih.

Èe je šel kolega dol kupit tistega bež Gerija, ki se je par let prodajal... No ja, Geri je. Je pa dokaj ubogo urejen in postavljen na vozno podvozje AMI8... Nekje imam slike od predlani,  mi jih je poslal ko sem se zanimal za nakup. Žal zame ni bil primeren tako zaradi cene kot neoriginalnosti.

Ko g apripelje pa daj kakšno slikco... pa srečno vožnjo :)

TISO

Bom probal dobit slikice. Je pa rekel, da je baje še kar dober (prevod: ni kup rje s par krpicami barve) in da je celo vozen. Sicer je šel po furgon katrco in moped za Bulija, pa je še gerija pobasal. Lastnik baje razprodaja, ker gre v tujino.
Je bil pa tam na placu še eden Tomosaki AMI 6 (kolikor je izvedel 6/1967 od lastnikovega kolega), sive barve. Sicer je že nekaj švasan, ne ravno najboljše pobarvan, moped baje dela, več ali manj kompleten, baje vozen. Sem mu rekel naj se pozanima, če se da zdilat, tako da malo se o ceni menimo (mogoče postanem celo lastnik prave WTF mašine). HMMM 1960 imaš kaj placa v delavnici? Sicer imam najprej žabo za zrihtat.........

1960

Glede na FB objavo danes zjutraj, je Geri prispel :BigThumbs:

TISO

dyane

Na voljo Geri za mali denar, sicer na prvi pogled slab, ampak ne šlatan.

Èe koga zanima naj kontaktira ta tel: 00385997867744
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

ajoj, tudi ne vem kdo bi ga šlatal.

dyane

Janez je še slabše skupaj naredil. Èojko ti pač nimaš te žilice da iz dreka narediš zlato;).
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

1960

Zanimivo... Za dve številke je tale mlajši ( 00084 ) kot oni, ki sem ga delal za Francoza  (00082).

Kje na Hrvaškem pa je zdaj ta ?

dyane

Ne vem točno, slike mi je posredoval Dulič. Najbolje je da ga pokličeš, cena je tudi baje sorazmerno ugodna. Kaj več pa ne vem.
[SIGPIC][/SIGPIC]