Cimos Dyane GERI

Začel/a janez, Oktober 01, 2007, 10:52:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Pri šefu en čaka na pendlerja, kolk vem..:Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Citat od: janez;87588CIMOS GERI

Bravo Keža. K poper huda stran in seveda Geri tud

janez

Tole stran bom v kratkem obnovil...

Se je pa pojavil še en GERI, še original. Trenutno se obnavlja in sem dobil eno sliko od lastnika. Èakam še na več...

Zeko124

Na prvi pogled, bo kar nekaj dela z njem... :). Kaj pa je s spako zadaj?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Dijana je zadaj... za dele.

ModelJT

Pa sej ne izgleda slabo. Ma verjetno je zdaj geri dober v kakršnemkoli stanju že je.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Kaj skuter se tudi obnavlja? (Vidim da je enak model kot moj, redka zadeva, kjer je iskanje rezervnih delov loterija :))

dyane

Malo kontra špijunaže...pa mislim,da bo kmalu na cesti. Fantje so se res potrudili in iz samih "odpadnih kosov" naredili soliden izdelek, ki bo služil svojemu namenu.
Èestitam!

:BigThumbs::emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Žigov geri je sedaj tudi moder, oz modrobel tako mornarsko deluje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ha, zdaj bo pa že gužva hehehe... No... lepo ,da se Geriji oživljajo. Je to slučajno Geri iz ilirske Bistrice ? Školjka bi naj šla nekam na Štajersko.

janez

Da malo posodobim podatke v tej temi.

Zenso je govoril o Šteljotovem Geriju, ki sem ga potem kupil jaz in zaradi pomanjkanja časa prodal Žigotu in ta ga je pred kratkim obarval in je to to kar govori Garač.

Pol sem pa omenil Gerija iz Ilirske Bistrice, ki je na sliki malo prej bele barve... pa je lastnik opustil rihtanje in ga je letos po kosih razprodal. In zadnje kar sem slišal je bilo to , da je školjka šla na Štajerski konec. No ... mogoče je pa to ta metal plavi na zadnji sliki ? Ali pa se je pojavil še eden... ?

dyane

CitatPol sem pa omenil Gerija iz Ilirske Bistrice, ki je na sliki malo prej bele barve... pa je lastnik opustil rihtanje in ga je letos po kosih razprodal. In zadnje kar sem slišal je bilo to , da je školjka šla na Štajerski konec. No ... mogoče je pa to ta metal plavi na zadnji sliki ? Ali pa se je pojavil še eden... ?

Sicer ne vem kam so šli ponj, samo bi znal biti to tale Geri iz Ilirske Bistrice, brez motorja, ki bi ga naj ti kupil?
Prejšnji Lastnik se bi naj s teboj pogovarjal glede kleparije, pa je bil predračun prevelik, pa se ga je odločil prodat za nek drobiž.

Sam sem ga na hitro videl pred obnovo in je bil v zelo slabem stanju, tako, da jim gre čestitat za vloženo voljo in energijo v projekt.

Malo je prirejen, predvsem pa mišljen za vsakodnevno uporabo(delovni voz).-:emot26:
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

No, jaz nisem od onega v Ilirski nič kupil... še posebej ne motorja. Hotel sem celi avto odkupit pa je imel preveliko ceno... za stanje v katerem je bil.

No, če je to ta... odlično. Ni šel v nič... Pa upam, da bodo fantje kdorkoli že so uživali v vožnji z njim.

gule