C4 III

Začel/a ModelJT, Junij 16, 2020, 03:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Prve uradne slike novega C4.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Xandrej

Prvo so začeli risat... Pol pa so sp:argue1::argue1::argue1:ili vse kaj so meli pa so rit narisali... Pa koji qurac jao jao jao...

dvorjan

Se strinjam, je kar lep, edino zadek je pa cisto zgresen.

Nekaksna kopija prejsnjih generacij Honde Civic in Mitsubishija Eclipse - pa se na nobenem modelu ni ravno proslavil ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Men je zunaj soliden; rit pa - ko je prišel sedanji C4 Picasso (oz kokrkol se že imenuje zdaj) sem tudi bentil kako je grd spredaj/zadaj - zdaj mi je pa od vseh C4 Picasso (al kokrkol se že imenujejo zdaj) še najbolj všeč. Je prepoznaven in drugačen.

Sem mel pa podobne asociacije na iste japonske modele za zadek, ja ...

Predvsem ma pa hvala qurtzu noter obične knofe za klimo ipd.
OK

LP
Primož

dvorjan

Pa leta 2025 ga bom kupil - letnik 2021. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

tomaz555

C4 Picasso mi ni bil všeč takrat in mi ni še danes (zadnja generacija) Tudi tale mi ne sede. A je to ranga 2008?

andraž

Mnogo lepši kot predhodnik.

garac

A to en mali Bmw X6? Streho so sicer s C6 vzeli pa na neko Suv Toyoto nalepili?
Ma ne bom sodil dizajn... itak nimam pojma o njem. Od novih avtov? Morda Volvo, sicer pa uporabnost pred obliko in tehniko, malarski Berlingo se vedno prva izbira
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

visar

______/\\______
______/\\______

DejanO

cena ë v Nemčiji 33.700€.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

tomaz555

Upam. da bodo naše plače sledile cenam avtomobilov. 33 jurjev je verjetno z odštetimi subvencijami. Kam gre vse skupaj...Sicer pa se vprašajno od kje pridejo subvencije.

zlomjo

Kaj pa vzdrževanje teh avtov? Ni vse v nakupni ceni.