C4 III

Začel/a ModelJT, Junij 16, 2020, 03:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

Po dveh prvih krogih, v katerih je izginilo približno trideset modelov, se glasovanje avtomobila leta 2021 kmalu zaključuje. Sedem finalistov je znanih od danes zjutraj, med njimi pa le en Francoz, novi Citroën C4.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

gepl83

Kero skropucalo.... ma naj gre nekam.

zlikovski

Meni nezgleda slabo, edino kot vedno omenim kar me moti, so tile štrleči displeji, ki dajo občutek, kot bi jih naknadno vgradili, ter zadek malo spominja na Hondo Civic.

tomaz555

Pa ti je Civic všeč? Upam da v živo izgleda mnogo bolje kot na sliki.

zlikovski

Športne ostre linije so mi všeč, mora pa biti pod motornim pokrovom tudi več energije, ne pa neke podhranjene downsizerje, do 140km/h potegne solidno, ker imajo dokaj kratka prestavna razmerja pri 160 km/h pa imaš občutek da bo dvignilo pokrov.
Sodeč kako ima dvignjen zadek in majhno okno, je pogled kar precej omejen, pa pustimo vzvratne kamere in senzorje, oko je še vedno glaven senzor :)

garac

Mene ni prepričal, pa ceprav se vedno prisegam na Citroen.
Zame je ko Toyota CHR

Morda je to zdaj in? Ne vem, očitno
[SIGPIC][/SIGPIC]  

zlomjo

Meni se pa zdi hibrid med vsemi temi novimi hibridi HCR-Honde,... Nič izvirnega

bingo

garač: kaj te je zmotilo na prvi sliki, kjer je pokrovček za vodo nalit??

tomaz555

Meni je bila C4 II všeč takoj in mi je še danes. Eden zadnjih Citroenov, ki mi je bil všeč. Lepa je bila Xantija, C5 III, nekateri DS, danes pa vizualno Peugeti čisto zmagajo(oblikovno). Citroen je bil sicer vedno bolj ali manj racionalni nakup, dosti avta za ugoden denar.

Zeko124

Ajd, obliko bi še prebolel, ampak kaj pa uporabnost?

Sedaj ko so ukinili C4 Spacetourer se bojim da nam je od uprabnega spektra ostal samo še Berlingo...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Zmotila me je tista pena ala pur pen, velike "luknje" tam spodaj, kjer se bo nabiralo listje in se kup malenkosti. Res gre za e verzjo, najbrz bo pri bencinski kaj drugace izvedeno, pokrito, zapolnjeno? Ne vem
So pa novi avti tudi drugih znam en kup plastike, vse skupaj nataknjeno, ne privito... sem pač iz stare šole. Verjetno novi C4 ni slab avto,sigurno je napredek v primerjavi s starim.
Osebno imam rad ročaj za zapiranje vrat ne tisto luknjico...

Nočem kritizirat, ustvarite si svoje menje, ko ga boste videli
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ZX16V

A je to zdaj nizji srednji razred osebnega avta ali spet nek kvazi suv?
To meni sploh vec ne deluje kot hatchback.

gepl83

Predvsem pa ne zgleda kot citroen. In tiste zadnje križkraž luči so kar nekaj.

Čojko

Vse te SUV oblike so posledice velikih platišč oz. obsega koles in če hočeš dobit klasično obliko avta višaš havbo, ter posledično vse ostalo. Da ostane eleganten oz. da ohrani dolgo linijo mu s črno barvo/plastikami optično dvignejo prag.
Kakor pravi garač so vsi avti podobnih oblik in načina izdelave.

Meni je ta C4 zelo lep od spredaj, vrata mi niso ravno zaradi praga, zadaj pa tudi ni tako slab.