2CV6 Special

Začel/a Gox, Junij 08, 2020, 10:19:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Ja garaža je iz spačkovih časov ... prej je bil samo C3 picasso not, je majhen avto pa je bla polna.

Zdej pa je noter spaček, kosilnica in skuter :)

Ne rabi povečat garaže, samo manjši avto daš noter :)

Gox

Nedeljsko sem ga ročno opral :take_picture:

Dal novo nalepko na rezervar olja in novo arbre mažik v modri barvi :) Pa novo modro masko.

Pa gume preveril tlak :)

Čojko

Lepo.
A je ura original?
Kaj pa so tisti števci nad ročko za ventilacijo?

Gox

Citat od: Èojko;271076Lepo.
A je ura original?
Kaj pa so tisti števci nad ročko za ventilacijo?

Ni original ... leve cifre so kdaj sem tankal, desne cifre so kdaj je bil servis narejen...

zlomjo

Urica lepo paše, tisti števci so pa nepotrebni. Tankaš na okrogle številke in servis tudi na okrogle, razen če boš delal servise na 7000, pa še to ni problem če ti gre matematika.

andraž

Daj nalepi še tapicerijo ob polici zgoraj in spodaj, ker je škoda, da tako lepemu avtu to manjka.

zlomjo

Specialci nimajo teh tapicerij.

andraž

Ne spredaj in ne zadaj. Res je oskubljen.

Gox

Citat od: andraž;271089Ne spredaj in ne zadaj. Res je oskubljen.

Ja :) Ima pa gretje zadnje šipe in meglenko :)

Gox

Zdej v dežju in mrazu avto počiva v garaži ... ma na tako lepo sončno nedeljo, je moral en krog.

:take_picture:

Gox

Bo že dva tedna kar počiva spaček v garaži ... vreme nikakor da se stabilizira in zapiha burja. Malo mi manjka vožnja :)

Sem pa ta čas nabavil malo zalogo, pomembnih delov :BigThumbs:

Čojko

Ja, brez potrošnega materiala ne gre. Je pa to vseeno dobro predhodno menjavati. Itak ne voziš veliko.

aja, pa v podpis bi si ga lahko dodal.

Lovro

Tudi to nabavljanje delov za redne servise je en tak mini gušt.
Vsaj jaz sem vedno užival v tem, ko sem šel v lokalno Potokarjevo štacuno prevzet naročeno robo za spomladanski redni servis Žabe.
Potem pa doma, s posebnim užitkom, še enkrat pregledal in pretipal vsebino škatle, kot mini pripravo na novo sezono.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

@Gox kak motor pa maš ti v Spačku? štiri svečke, dvojne platine, oljna filtra dva... A kej nisi povedu, pokazu?

He he

antasi

Pa dva filtra. En za motor en za klimo.
Pa dvojne platine ker je ajnšpric.
To maš special spačka, ne navadnega?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB