2CV6 Special

Začel/a Gox, Junij 08, 2020, 10:19:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: gregor;268322Gox a si bil slučajno včeraj v Kranju? Enga modrega s kp tablico sem videl od daleč.

O ne ... je bil en drug pol :)

Ja konc poletja bom dal porihtat še vse kar je treba in pol bo ... zdej pa se veselo vozim ... Cena pa je bla kar je bla. Žal je bil gospod (prodajalec) zelo čuden.

zlomjo

Citat od: Gox;268393O ne ... je bil en drug pol :)

Ja konc poletja bom dal porihtat še vse kar je treba in pol bo ... zdej pa se veselo vozim ... Cena pa je bla kar je bla. Žal je bil gospod (prodajalec) zelo čuden.

Cena sploh ni pomembna. Važno je, da ti uživaš in da ti bo kolona zgnila.

Čojko

Danes sem te srečal na Ferrarski ko si šibal proti Luki in potrobil. Ti pa nič, nespremenjen nasmešek in komolec skozi šipo,..

zlomjo

Citat od: Èojko;268431Danes sem te srečal na Ferrarski ko si šibal proti Luki in potrobil. Ti pa nič, nespremenjen nasmešek in komolec skozi šipo,..

Vidiš, kako uživa tip. Mora nadoknadit leta zamujena.

Gox

Citat od: Èojko;268431Danes sem te srečal na Ferrarski ko si šibal proti Luki in potrobil. Ti pa nič, nespremenjen nasmešek in komolec skozi šipo,..

A to je blo ... sem slišal da nekdo trobi, gledal nazaj ... nisem opazil nobenega znanega Citroena haha :)

info@

Citat od: zlomjo;268394Cena sploh ni pomembna. Važno je, da ti uživaš in da ti bo kolona zgnila.

A ni sam pod, je tudi "kolona " ?

zlomjo

Èe ti zgnije kolona pomeni da si se dolgo vozil brez nesreče. Vmes si itak parkrat menjal pode.

Čojko

Citat od: Gox;268443A to je blo ... sem slišal da nekdo trobi, gledal nazaj ... nisem opazil nobenega znanega Citroena haha :)

Danes spet. Tokrat blendam,... Odprta streha, not pa Gox z kapo s šiltom in nasmeškom,.... verjetno je kriv Pežo da me ne opazi.

antasi

Prej ga pa nobeden ni opazil z C4..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Gox

Citat od: Èojko;268527Danes spet. Tokrat blendam,... Odprta streha, not pa Gox z kapo s šiltom in nasmeškom,.... verjetno je kriv Pežo da me ne opazi.

Aja, sploh ne opazim nobenega :)

Spačke pa vidim ... Malo prej rdeč pred mano ... Malo kasneje pa rdeč za mano.

Gox

Spaček šiba  ...

31.100km ... 4000km v mojih rokah. Še malo pa bo že servis.

Sem zadovoljen :BigThumbs:

Čojko

Bravo. Tako je treba, vozit ja. Na koliko km pa delaš servis?

žabec

Približno tak izraz sem imel na obrazu leta 1977, ko sem domov pripeljal Amija, kot ga imaš na eni od slik.
Samo ena boginja je prava !

Gox

Citat od: Èojko;270164Bravo. Tako je treba, vozit ja. Na koliko km pa delaš servis?

Mislim da bo na 5 tisoč cca ... zdej sem prevozil 4000+ od maja.

Malo podmazal , spucal kontakt troblje, da spet piska na glas. Dolil deci olja.

Picasso je sedaj zunaj ...

Čojko

Citat od: Gox;270756Picasso je sedaj zunaj ...

Saj prav. Je manj vreden.