2CV6 Special

Začel/a Gox, Junij 08, 2020, 10:19:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

sušo

@Gox gumice od burtona za držat šipo so fenomenalne. Ta pleh drži šipo samo v eni poziciji, dočim gumico po vratih premikaš gor/dol in je šipa različno odprta. Tud pri višjih hitrostih ne opleta. Priporočam.

Čojko

Šele zdaj vidim. A Spački nimajo rikverc luči? Niso nikoli imeli?

sušo

Default ni bil, vsaj kolikor jaz vem. Èe pa je slepi čep v menjalniku, kamor pride šalter, pa ne vem. Bl ne kt ja.

martinko

Tovarnisko rikverc luci ni bilo. Zadnji letniki so imeli  meglenko in se to za dolocene trge (Velika Britanija, Nemcija...). Na pokrovu menjalnika prav ta zadnjih spackov pa je ze nastimano za montazo stikala.

Čojko

Mogoče Gox to že ima. Vsekakor pride bolj prav od tiste meglenke, sicer pa lahko daš na drugo stran spodaj ob meglenko in bo zgledalo ok.

Mene vsakič na tehničnem za rdečega GSa jebejo za rikverc luči, da ne delajo in se moram kregat, da v tej opremi ni bilo. Manjka samo stikalo, žica in žarnica v luči :Hammer3:

Gox

Ja rikverc luči pa nima ... ima gretje zadnjega stekla in meglenko.

Sem se navadil da ko grem rikverc in ne vidim vklopim meglenko. Sveti ful, 21w ... sam je vse rdeče.

Čojko

Ima samo take neumnosti, kar na rabiš.

Poceni rešitev je zamanjava stekelca meglenke v prozornega.

sušo

Točno to sm pomislu ko sem prebral, da jo uporabljaš za rikverc. Zamenaš šipco in bo volk sit in koza cela... Rikverc na šalter v kabini. Kulsko.

Jst sm na Visi spremenil meglenki (dve, na vsaki strani ena in dvojna višina glede na ostale luči) v štopke. Tko, da se zdaj konkretno posveti zadaj ko stisneš pedalko. Štopke ne gorijo skoz tko, da ni bojazni zaradi velikega toka na šalterju.

Gox

Za vikend prevozil 460km. (Avtocesta večji del (360), ostalo mesto in podeželje.)

Vse ok :BigThumbs:

Skupna poraba goriva je bila 6,7L/100km. Avtocesta Spinea-Koper 180km v enem kosu pa 5,15L/100km ... vožnja večinoma 100 po števcu. (oz med 95 in 110 po števcu) Po Garminu pa je bilo večinoma 95-100km/h.

Lep in vroč sončen vikend pri Benetkah ...:take_picture:

zlomjo

Èe bi šel do Strunjana, bi imel večjo porabo.

Čojko

To glih lepo za busom voziš. Kaj pa prijateljeva poraba?

Gox

Ne vem, neki je porabil tudi on sigurno :)

garac

prijatelj je spil par flašk belega in nekaj pivc pa hrvatom zobno pasto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Nadomestni rele je po 11 mesecih nehal delovat. Je ostal žmigavc na "vedno ON" brez utripanja.

Sedaj sem poskusil s kvadratnim electronic, klika solidno (ga slišiš) , pa zelena lučka utripa ves čas ... je pa malo hitrejši po ritmu :)