Spomladanski Laganini

Začel/a Lovro, Junij 02, 2020, 10:37:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Antasi,meni se zdi,da malo obracas besede...prej tak,zdaj je pa ze malo drugace. Samo.moje mnenje...
Tisto kar mata s tauzntnikarjem pa resta nekje drugje,ker gre ze vsem malo na kurac. Spet se bo sam kregalo...
Prav je,da se pove mnenje. Ampak,da pa se bol besede zacnejo obracat...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

tomaz555

Èas za novo temo, stare zamere. To bomo pisali.

antasi

Citat od: tomaz555;266644Èas za novo temo, stare zamere. To bomo pisali.
res je, čisto čisto zadnji post.
če kupiš neko storitev ali npr. bučke v trgovini, ne smeš povedat, da so zanič?
ker če poveš, si potem ti kriv, da so zanič..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

sasaljut

Citat od: antasi;266568Lepo srečanje. Po tem zaključujem, da je Laganini sposoben in je samo nas oškodoval za slabih 500 eur, ki smo jih morali plačati. Saj vem, lahko je imel slab dan, teden, ampak plačali smo pa mi.

Antasi, prvo kaj si napisal je tole: da sem vas OSKODOVAL(!??) za 500eu!!! To je LAZ ki jo nisi komentiral niti si se opravicil! Tega ne dovolim in pika.

dyane

Ko bim imel spacka pridem na laganinija pa bom čist objektivno napisal kak je.
Pa če res goljufa. Ma nekah se mi zdi da za totih 15 eur Al koliko vzame po osebi nekah ne more obogateti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Citat od: antasi;266635Saj pravim, da Laganini dela lepe ture za Citroenarje, kot preberem in slišim, pri tem raidu se pač ni posrečilo. Saj sem napisal, da verjamem, da ni bilo namerno.
Kdor dela takšna srečanja in vožnje dobro ve, da je to delo iz veselja in skoraj nikoli ni plusa na koncu.
Lep vikend.
Zdaj pa res zadnjič.
560eur je bilo na voljo.
Ni kluba, tako da sem bil kar jaz tisti, ki sem vrnil 14x35 je 490eur vsem udeležencem, da smo pregnali slabo voljo po koncu. Samemu sebi in sopotnici nisem vrnil denarja, tako da me je  srečanje stalo 490 in 70 je 560 eur. Ni bilo poceni, ampak sem si ga pa zapomnil. Pač moja in samo moja napaka, ker nisem imel pravih sodelavcev.
Naučil sem se, da se Citroenovski raidi in raidi za Oldtimerje zelo razlikujejo. Zdaj pa res zaključimo in brez zamere, ker je vseskup samo brezvezen denar in lep pozdrav na morje.

sasaljut

Cakaj, prvo napises "slabih 500", potem da sem "dobil 560" sedaj pa si ti vse placal!? Dvomim, zato bom preveril. Tudi ce je res, je to TVOJA odlocitev. Stoj za njo, jaz s tem nimam nobene zveze.

antasi

Seveda je bila MOJA napaka, zato sem jo pač plačal. Taka srečanja delamo, kot rečeno že 10 let in nisem hotel zaradi enega pokvarit devet lepih spominov. Sploh pa to delamo izmenično s Hrvati spomladi mi, jeseni oni. Torej 20 druženj v 10-tih letih. In res, kdor organizira, ve, da je ponavadi na koncu vedno minus. Pišem v množini, čeprav sem ponavadi sam, kateri norec razen mene in tebe, pa še par ljubiteljev v Slo. se še trudi z organizacijo srečanj, da bo imel na koncu minus. Edino sedmo srečanje je naredil eden iz Dolenjske in tole peto srečanje naj bi bilo od Primorca, ostalo sem pa sam delal.
Drugo so npr.sejmi v bistrici ko dela 15 do 20 ljudi, pa citroen srečanja, ko jih dela več ljudi v klubu, tako, da ima vsak svojo zadolžitev. Pri takih srečanjih si pa one man band.

dyane

Zdaj vem zakaj me ne vleče na srečanja
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Citat od: dyane;266661Zdaj vem zakaj me ne vleče na srečanja
Zakaj? Kaj ti nisi nikoli naredil kake napake ko si skupaj sestavljal motor 2cv. In si zato slab mehanik? In ljubitelji zato ne bodo več prišli k tebi?
Itak, da smo narejeni tako, da vse pozabimo. Èez 20 let boste citroenarji skupaj pili in se spominjali, kako je včasih fajn bilo in to miran, mirči, tomaž,aleši, janezi itd
Ob kozarcu dobrega se vse pozabi.
Mene to sicer malo matra, ker ne pijem, ampak saj bom začel.
In kako bi bilo, če se ne bi družili. Bili bi društvo mrtvih pesnikov.
In zato po vsakem organiziranemu srečanju rečem nikoli več, pa se potem malo ohladim, pa gledam osamljenega oldtimerja v garaži, kako mu je dolgčas in si rečem, samo še letos in že kličem ljubitelje, sponzorje, gostilne in lepe place, da se imamo fajn.
Sreča, da ni to treba delati za zaslužek, zato razumem tebe in janeza, ampak vas malo trženje jebe, ker se mi tu oglašamo, ki imamo mal preveč fraj cajta in komentiramo vsak pasji drekec, če je prav obrnjen.
Letos sem kar vesel, da je bila korona, ker sem se malo spočil od teh srečanj, ampak vem, da bo čez čas spet nastopila odvisnost, ki jo bo sprožil kak klic-pa greeemo, tako kot tale pred par tedni:
bi se nas šlo par peljat po koncu korone? pa jih je prišlo 35:Hammer3:
https://m.facebook.com/pages/category/Community/Klub-starodobnikov-Celjski-Knezi-241223033114084/

dyane

Andrej nisi razumel kaj sem hotel povedat. Nič proti tebi, nič proti Saši, samo da me ne vleče na srečanja.
Stejkov ne jem, prav tako sendvičev ne, nimam voznega spacka ali dijane, se manj kakega starega fijata, razen če ideja šteje... Pa kregat se mi ne da.
Pa kje si ti mene videl kakšen marketing DELAT?
Pa alkohola tudi ne pijem...
Sem pa preveril malo glede srečanja na večih mestih.
Po mojih informacijah je resnica nekje na sredi.
Moraš pa vedet da spackarji so simpl ljudje in imajo radi improvizacije in so vsega vajeni.
Tak da po moje rabiš kakšno bolj oring organizacijo, glej v takšnih oldtajmer klubih so fini gospodje.
Zdaj pa dost Andrej, da ne boš tak kot Gule, on večinoma o hrani piše ti pa samo kritiziraš zadnje čase. Raje kaj napiši kak obnavlja kaj:).
Pa brez zamere.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Citat od: dyane;266661Zdaj vem zakaj me ne vleče na srečanja

Na srečanjih in raidih je vedno fino. Tako, da se splača iti na njih. Baje, da spomladansko klubsko srečanje bo. :emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

DejanO

Seveda bo, od 26. do 28.6., okolica Kopra.
Komaj čakamo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Čojko

Lovro

Kul, kul, kul. Verjetno od 26.06.? Vsekakor pridem v petek zvečer kar direkt iz morja.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)