Lučka za airbag

Začel/a flokar, November 27, 2019, 02:02:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

flokar

Zdravo

Že dalj časa mi gori lučka za airbag na Citroen C4 picasso letnik 2013 (novejša oblika).

Kot sem malo raziskoval bi bil lahko kriv senzor na sovoznikovem sedežu.

Ve kdo mogoče kje bi to najceneje popravil?

Lp, Grega

alesz

CitatŽe dalj časa mi gori lučka za airbag na Citroen
To pomeni,da se ves čas vožiš v jugotu,brez kakršne koli zaščite,ker ob aktivaciji lučke računalnik preventivno izključi varnostne vreče.

CitatKot sem malo raziskoval bi bil lahko kriv senzor na sovoznikovem sedežu.
To ne raziskuješ.ker je zadeva preveč specifična,treba je določit napako z diagnostiko....vprašanje je kaj pomeni tvoje nmenje" senzor" ponavadi je napaka na konektorju varnostne bočne vreče......

CitatVe kdo mogoče kje bi to najceneje popravil
Ob kompromisu živeti ali ne,oziroma normalno živeti ali pa se voziti z vozičkom mislim da nimaš kaj dosti razglabljat o ceni posega,ki ga stori nekdo ki to obvlada..........................

flokar

Sem bil na Citroenovem servisu pa niso ugotovili kaj bi lahko bilo.

alesz

https://forums.offshoreelectrics.com/images/smilies/set2/frusty.gif

sem iskal tole pa forum tega ne omogoča.....hočem tega..................

Aja menjaj servis........................................................................

sl1

Verjetno so pod zicom konektorji na spodnji strani. Malo porukaj žice in če lučka ugasne gre za slab stik konektorja. Na stari xsari sem imel to pa sem kar poscipal konektorje dol in zalotal zice skup in je bilo najceneje.

sl1

lahko pa da je slab stik pri desnem airbagu ker moras odklopiti kljucavnico ko menjas kabinski filter in se scasoma konektor lahko zjaha ce lepo ne delas.

alesz

Citatposcipal konektorje dol in zalotal zice skup in je bilo najceneje
......zanimivo postane, če pomeriš električni potencial med konico spajkalnika in ozemljitvijo.....!!

gcvilak

Definitivno problem v konektorju pod sovoznikovim sedežem. (znana napaka tega modela) Odklopi konektor in ga ponovno priklopi pa bo lučka izginila. :) V najslabšem primeru, bo potrebno menjati snop kablov od konektorja do konektorja....
Probaj z youtubom, je nekje en post, kjer je zadeva zelo lepo prikazana.

Lp. :)

Čojko

Citat od: alesz;261203......zanimivo postane, če pomeriš električni potencial med konico spajkalnika in ozemljitvijo.....!!

A tole? :bombs:

alesz

Napotki za varno delo ponavadi niso brez veze.Ravno se igram z enim C8 pri kateren je lastniku in mehaniku uspelo aktivirat  pasove v desni vrsti.Pa mi tip prijavi "saj ni bilo nič posebnega,sva mislila,da mularija že petarde meče.....Pa še srečo sta imela ker je ostalo preživelo ker so podgane požrle žice...multimetri in kontrolne lučke so pri vrečah problem......

sl1

jaznisem imel problema oz multimetra :)
pa odklopis akumulator in pocakas 5 min da se kondlci spraznijo

alesz

Citatjaz nisem imel problema oz multimetra :)
Èe z univerzalcem meriš ohme,to pomeni,da meriš tok skozi nek porabnik pri znani napetosti,rezultat pa dobiš v ohmih......ne rabiš kondenzatorjev.Ampak saj nima veze,pač pravila so zato,da se jih vsaj v osnovi spoštuje.

alesz

Evo ga,C4 2018 letnik z  testiranimi airbegi.........

Gox

A pol gre cela armaturka ven, pa nova noter?

alesz

Seveda nova ali pa obnovljena..................desna vreča ti uniči armaturko in ponavadi razbije vetrobranski steklo.