katerega izbrati

Začel/a zlikovski, Oktober 26, 2019, 12:00:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Danes dobil opozorilo o prenizki količina dodatka za DPF, v ponedeljek sem naročen da dolijejo.
Sem že mislil o lepem pozdravu božička ko se pojavil napis service,....

gule

Enkrat sem nekje prebral, da Citroen celo noč razmišlja, kako ti ga bo jutri "zaprdio".

zlikovski

V enem letu lastništva, nimam kaj pograjat, del vse kot je treba. Dozdaj samo servisi na intervale, naj gre tak naprej!

gule

zlikovski

Dolili tekočino Eolys za DPF cena 78€ naslednjih 150-200K.

DejanO

Citat od: zlikovski;271958Dolili tekočino Eolys za DPF cena 78€ naslednjih 150-200K.

ugodno, ni bilo nekoč to tam 130-150€?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

Nevem, kako stojijo cene glede tega.

zlikovski

Eno vprašanje, vem, smo že govorili o tem, ampak, nikakor nemorem prit do prednjega senzorja višine, vidim objemko ki je na stabilizatorju, do palčk pa nikakor ne pridem, niti senzorja nevidim, ne z spodnje strani, niti z strani, z zgornje strani tudi nič nevidip, le volanska letev v napoto. Rad bi podmazal, pa mi nikakor neuspe, je že kdo to počel?
Bi bil vesel kakšnih slik in postopka da se prebijem do tisteg amesta, niti za roko ni mesta.

Prosurfer

Slik žal nimam, je pa mogoče skozi odprtino na mostu (če je avto dvignjen na dvigalu) na daleč našpricati z mastjo v spreju (če ima sprej cevko, je toliko lažje). Pa fajn je imeti pri tem svetilko.
Preverjeno.

zlikovski

Z spodnje stran strani na levi strani je ta odprtina?
Sem jo videl , imam kanal in je bila na takem položaji, da nisem mogel tolko glave zvit, da bi videl :)
Bom naslednjič pogledal.

Prosurfer

Ja, tako je, na levi strani mostu je odprtina. Na hitro ni videti nič, ko pa bolje pogledaš (s svetilko), pa je videti, res pa precej globoko.
Našpricati se da, kako pa kdaj senzor po potrebi zamenjati, pa si ne predstavljam.

Za orientir uporabi fotko oz. skico, ki je bila objavljena v eni izmed tem tukaj:
http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=100451&d=1612788079

zlikovski

Prideš zraven, ko vzameš dol notranjo oblogo levega koloteka.
Hvala za odgovor.

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

Se bo pridružil? Še panoramo ima.

DejanO

vse skoraj, hifi, panorama, zadnja kamera, navi,....
6250€, vsi servisi na pooblaščencu, veliki servis narejen, olje edino ni bilo menjano v aut. menjalniku.