Popravilo navigacije RT6

Začel/a DejanO, Oktober 24, 2019, 01:02:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Imam kdo koga ali poznate koga, ki popravlja RT6 ali podobne naprave. Ta ne dela, pa bi jo rad zrihtal.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Dr. MadMan

Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

DejanO

no, sem se že obrnil na tebe:BigThumbs:
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Dr. Madman uredil zadevo s to pokvarjeno RT6.
Je ded na mestu!!

hvala Dr. Madman!

Poročam kako napreduje zamenjava RD4 z RT6.
Zdaj imam nabavljeno navi RT6, ekran NG4, povezovalni kabel.
Èakam še na vmesnik iz Francije in GSM anteno iz Kitajske.

Čojko

Ta tvoj C5 pa bo res iz vseh vetrov - od odpada pa do Kitajske :Hammer3:

DejanO

iz odpada nič glede navigacije (felne 17" in mali ekran pa res), no samo povezovalni kabel, ekran je na prodaj dalje, ker ni pravi.

ergaverivan

Imam isti problem kot DejanO, vendar se pri meni pojavlja, da stalno pada v restart in GPS ne deluje. Potrebujem idejo za rešitev ali koga, ki to lahko preveri in zrihta.

zlomjo

Lahko ti jaz pogledam. Prides kaj na morje?

DejanO

imam eno RT6 viška, takšno z diskom in ne s SD kartico.

zlikovski

Meni ko zaženem motor se mi ponavadi po 15 sekundah resetira in potem naprej dela normalno.
Mi ne izgubi nastavitev,... samo zažene se mi nanovo kot če bi prišel v avto.

DejanO

Citat od: zlikovski;269531Meni ko zaženem motor se mi ponavadi po 15 sekundah resetira in potem naprej dela normalno.
Mi ne izgubi nastavitev,... samo zažene se mi nanovo kot če bi prišel v avto.

vrag jo jemlje počasi, meni dela moja BP.

zlomjo

zlikovski

Meni to dela odkar imam avto.
Je opcija dat notri novejšo na touch?

zlomjo

Citat od: zlikovski;269548Meni to dela odkar imam avto.
Je opcija dat notri novejšo na touch?

Je opcija. Èakam SMEG-a da pride iz Nemčije, da zamenjam za začetek na enemu c3čku RT6.

DejanO

Citat od: zlomjo;269544Za koliko bi jo prodal?

lahko dobiš mojo 12/2012 s kartami 2020 in slo menijem in si echo zrihtaš na servisu ali to novo l. 2014, kjer echota več ni. Jaz si echota ne morem konfiguritat, ker imam naknadno vgrajen RT6, če si želim urediti mojo obstoječo, rabim tvoj ali drug avto s serijsko RT6.