Popravilo navigacije RT6

Začel/a DejanO, Oktober 24, 2019, 01:02:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

ta nova je brezhibna, brez prask na gumbih.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlomjo

Nisi nič rekel za ceno ne za enega ne za drugega.

DejanO

200€ za novo 2014, če mi pomagaš mojo staro skalibrirati v tvojem vozilu ali 250€ za staro fw 2.86 2012 s slo menijem in kartami 2020, pa si sam urediš echo.
Sam pa moram dati na novo slo meni, karte,...
Pri obeh so tipke brez znakov uporabe.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlomjo

Novo ti vzamem. Kako si pa kalibriral staro? Moja avta nista imela original navigacije.

zlomjo

Za krompirjeve počitnice grem mimo Ptuja, pa lahko takrat pogledava, če mi uspe porihtati odmev. Ti verjetno ne boš nič hodil na morje?

DejanO

Citat od: zlomjo;269567Novo ti vzamem. Kako si pa kalibriral staro? Moja avta nista imela original navigacije.

ne gre preko lexie, ker avto to ni imel serijsko. iščem kupca ki ima serijsko RT6, da lahko staro rešim.

DejanO

Citat od: zlomjo;269568Za krompirjeve počitnice grem mimo Ptuja, pa lahko takrat pogledava, če mi uspe porihtati odmev. Ti verjetno ne boš nič hodil na morje?

ne, finta je da rabim avto, ki jo ima. oz rešitev je, da staro RT6 pustim pri Jerovšku pa jo porihta, ko pride kakšen taki avto na servis.

DejanO

rešeno, mojo dobi C4 picasso, sam imam od danes l. 2014, 2.80

zlomjo

DejanO

Citat od: zlomjo;269691Si rešil pri Jerovšku?

ne, novejšo 2014 sem si vgradil, mojo 2012 prodal dalje.

Èe bo novega lastnika RT6 hecal echo (sicer ta ne misli uporabljati BT telefoniranja), še lahko vedno zadevo reši na pooblaščencu.

zlomjo

Jaz bi tudi tako naredil. Pa še vgradil kamero.

DejanO

verjetno pri meni ni bil kriv echo, ampak nekaj v mikrofonu, namreč echo imam dalje, čeprav imam zdaj drugo novejšo enoto in sw 2.80.

Svašta. Menjati mislim zdaj še mikrofon.

DejanO

po nasvetu Dr. Madmana sem nadgradil sw na 2.86 in poklical par ljudi, če slišijo odmev, pa ga ne.
Se mi je tudi na prejšnjem radiu 2012 pojavljal občasno.

Počakam.

bbenedicic

Včeraj se je meni zgodilo, da se je RT6 kar ugasnil. Nič opozorila, samo črn ekran. To se je naredilo drugič prvič je bilo lani enkrat. Po pritisku na gumb za vklop radia je zadeva delovala BP.
Kaže to na kakšne možne težave?
Letnik 2014, FW 2.80, zemljevidi 2020.

Dr. MadMan

Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si