citroen c5 3.0 hdi info

Začel/a datanitilu, Oktober 04, 2019, 08:07:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gepl83

A se to še vedno ni prodalo. Al ni kupcev, al pa je avto bolj bogi.

Vlado333

Avto ima 350000km mislim, da ne rabim govorit naprej.
Jaz imam delo zastonj (moj čas) pa ga ne bi kupil.

Xandrej

Jaz pa sem razmišljal. Vozim dokler gre potem pa ga po delih prodam. Felne, luči, usnjena notranjost, gume zimske itd itd... menjalnik motor...

dexterboy

NM? Tale je imel šiht v prestolnici, da je nabral toliko km... Je pa zic blizu volana, kar lahko kaže na to, da je voznik/ca manjše rasti in manj kilogramov in je sedež posledično manj obrabljen. Plus, cena 4100; to kaže, da bi ga prodal tudi s trojko spredaj...

off topic;
Da ne odpiram nove teme, ali so zici kompatibilni med generacijami cepetavčkov?
Ali gre šoferski sedež iz dvojke v trojko in obratno?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

andraž

Iz enke v dvojko in obratno gre. Trojka pa je drugačna.

gs nautica

Avto je bil pred tem lastnikom od firme. Zato toliko km

dexterboy

Citat od: andraž;259394Iz enke v dvojko in obratno gre. Trojka pa je drugačna.
Najlepša ti dala! Moj zic je toliko off pene, da čutim bočno plastiko. Rahlo neprijetno :(

braby

Citat od: Xandrej;259390Jaz pa sem razmišljal. Vozim dokler gre potem pa ga po delih prodam. Felne, luči, usnjena notranjost, gume zimske itd itd... menjalnik motor...

Se strinjam. Že samo za ročno lahko dobiš 200€, pa radio z navi se lahko dobro naprej proda.
Moraš pa imet prostor, kjer avto razstavljaš in ga skladiščiš leto-dve...
Je pa fajn, če te avto prej še nekaj časa brezskrbno vozi..

c5 exclusive

Ampak žal avto po delih ne gre več tako kot so šli včasih še posebaj C5 ne žal imam izkušnje
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

datanitilu

sem ga šel pogledat...
ko se m se tja peljal sem si rekel vzamem v zakup 350000 km in če bi ga hotel imeti naslednjih nekaj let mi zelo verjetno ne uide en velik problem torej mu namenim recimo še cca 2000eur za potrebna tehnična popravila...
avto od daleč niti ni slab kar me je pa zmotilo in tega se ponavadi ne rešiš je rjavica na plehu, ki je posledica slabih popravil v preteklosti. ni nič strašnega v smislu poškodovane konstrukcije so pa zadeve ki bodo slej ko prej šele v širino oz zahtevajo takojšno sanacijo kar pa na teh mestih sigurno ne bo nepovratno... dodatno se še lušči zadnji kolotek

ima ga en preprodajalček, ki najprej trdi, da ga ima par mesecev kar seveda ni res, ker ga prodaja že skoraj eno leto... bluzi o razlogih za prodajo in je po mojem relativno nezanesljiv, naj bi zamenjal olje v menjalniku kar mu delal prijatelj pred tem olje ni bilo nikoli zamenjano...
skratka mogoče bi še razmišljal o tem avtu tudi ob dejstvu, da bo v njega potrebno še nekaj zmetat zato, ker bi rad imel 6 cilindraša ampak tega za več kot 3000 nebi vzel

gepl83

Èe bi dal zanj 3500 pa nanj 2500, maš za 6000 konkretn voz. Res pa je, da to ni več za nabijat po 30.000 na leto.

dexterboy

Recimo, da šestak zdrži veeeeliko kilometrov. Ampak že dejstvo, da ga en model preprodaja že eno leto, pomeni samo eno stvar; ta avto ni videl mehanika najmanj 12 mesecev! Torej je vreden točno toliko, kot je matematična enačba, kjer dve odšteješ ena. Sem bil žaljiv? Še premalo. To je avto za nekoga, ki ga bo čuval, vzdrževal in negoval...
Kupil bi ga za en evro. Ker vem, da bi moral vložiti še znesek, za katerega se prodaja, da bi se vozil z njim brez skrbi.
Preprodajalci pa naj vahtajo švabenwagen. Tam je travnik ovac ogrooomen.

gs nautica

Citat od: datanitilu;259409sem ga šel pogledat...
ko se m se tja peljal sem si rekel vzamem v zakup 350000 km in če bi ga hotel imeti naslednjih nekaj let mi zelo verjetno ne uide en velik problem torej mu namenim recimo še cca 2000eur za potrebna tehnična popravila...
avto od daleč niti ni slab kar me je pa zmotilo in tega se ponavadi ne rešiš je rjavica na plehu, ki je posledica slabih popravil v preteklosti. ni nič strašnega v smislu poškodovane konstrukcije so pa zadeve ki bodo slej ko prej šele v širino oz zahtevajo takojšno sanacijo kar pa na teh mestih sigurno ne bo nepovratno... dodatno se še lušči zadnji kolotek

ima ga en preprodajalček, ki najprej trdi, da ga ima par mesecev kar seveda ni res, ker ga prodaja že skoraj eno leto... bluzi o razlogih za prodajo in je po mojem relativno nezanesljiv, naj bi zamenjal olje v menjalniku kar mu delal prijatelj pred tem olje ni bilo nikoli zamenjano...
skratka mogoče bi še razmišljal o tem avtu tudi ob dejstvu, da bo v njega potrebno še nekaj zmetat zato, ker bi rad imel 6 cilindraša ampak tega za več kot 3000 nebi vzel

Avto ima par mesecev. Prej ga je prodajala firma ker je bil avto kot sluzbeno vozilo in se je prodajal v LJ.

datanitilu

tale avto se prodaja skoraj eno leto in to pri njemu... koliko se je še prej se ne spomnim prav dobro ampak pri njemu je eno leto (plus minus nekaj tednov)

spremljam tele 6 cilindraše že nekaj let...