Pomanjkanje Rezervnih delov

Začel/a dexterboy, September 18, 2019, 01:14:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Sebek

Samo za dolge luči pa ne vem če ni isti.

Pošlji mi naslov na zs pa ti ga pošljem. Èe je pravi je, če ne, ga boš pa ti vrgel vstran.

PogachnyK

bom danes pogledal če sta ista.. hvala:BigThumbs:

PogachnyK

Zdravo...

Pogledal, žal ni isti zatič... ne.paše...

hvalabogu ima v dolgih citro meglenke... več kot odlično nadomescajo zasenčene luči.:Hammer3:

ModelJT

Citat od: andraž;265437Kaj pa počneš na morju z lojtro?

Ma to je sam krinka da se lahko šverca čez mejo haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

PogachnyK

nope... te ne spustijo čez mejo... sem poskusil pred 1 tednom, pa so Slovenci me spustil, hrvat se pa ni dal prepričat.

ne smejo in pika...

PogachnyK

Verjetno bom mogel kar rebljen žaromet kupit...

A kdo rabi kakšnega? levi ali desni? ga šenkam pol naprej, samo bo brez zatička...

PogachnyK

še vedno aktualno... :Hammer3:

alesz

Malo verjetno je da nekomu ostane samo ta kos,oziroma če nekdo prodaja cel žaromet ti ne bo to vzel stran........v modelarski trgovini kupiš jeklenico in jo z navadnimi kleščami oblikuješ.....vzorec imaš na drugem žarometu.

PogachnyK

Hvala alesz, saj verjetno bom moral tako narediti, edino kar je, da se mi do septembra ne mudi (do tehničnega), potem bo pa kuzla v rit skakala :)

PogachnyK

Zrihtano :emot112:

Matr sem majster :funny34d:

PogachnyK

Mah, bom kar tukaj pisal malo o težavah/ problemih...

zopet mi je šel v.franže tisto reberce za vantilator.... a res ne morem zadeve prebrikati? itak uporablajm samo 3.nastavatitve

1. 16 stopinj in vžgano klimo
2. 16 stopinj in ugasnjena klima
2. 28 stopinj, potem pa.odpiranje okenj, ugašanje ventilacije.

Klimo pa potrebujem nujno... Verjetno semcedini človek na svetu, ki so vedno nastavi na minimalno T in pihaj direkt v glavo. ( ljudje se sovraživo vozit z mano ;))

PogachnyK

Jah, zdaj je pa očitmno šel ventilator v franže...:argue1::argue1: Še dpbrp da ni vroče.... Jutri pa 10 kubikov preska zvozit:BigThumbs::BigThumbs:

PogachnyK

Pregorela je varovalka ventilatorja... zamenjal, ventilator deluje.

Sedaj pa: Vnetilaro deluje konstanto na max... Tipki ECO/AUTO, me ne ubogota, klimo vklopi takoj na začetku, ampak jo po 3 sec vrže ven, pravtako modul (ugasne lučka ECO)

Je šel modul rakom žvižgat?

CVnetilaro deluje, pravtako lahko obračam lopute...:Red-Irate::Red-Sleepy:

PogachnyK

mah... naj gre vse skupaj nekam....

Nveme.. regulator se greje koz zmešan, klima noče delati, spekel sem se ne kablu, ter pri tem ponserčei odtrgal konektor....

Škoda vsakega evra še dati v gajbo... ker sedaj se bo pa začelo....

zlikovski

Lahko pa te zajebava tudi termo upor ki pa je spredaj pri hladilniku, če se prav spomnim sta tam dva termo upora zleti znata zoksidirat.
Èe ti dela kabinski ventilator na polno, ti nedela pravilno regulator.