Pomanjkanje Rezervnih delov

Začel/a dexterboy, September 18, 2019, 01:14:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Ja, ker na slikah je izgledal ohranjen+ 1 lastnik servisna...sam nevem zakaj si se zaletel v 2.2 hdi

alesz

Na vem,če je na linku iz ebaya prava zadeva.Tisto na sliki je gumijasta manšeta, ki pride pod prestavno ročico,rabi pa se verjetno usnjeno okrasno............

dexterboy

@xpuser; kot sem že napisal. Denar bi šel ALI v rihtanje blondinke ALI pa v nakup cepetavčka. V VSAKEM PRIMERU bi šli šoldi stran od mene. Razlika med 600 in 800 je 200 evrov. Tu imam osem gum, prej sem jih imel samo štiri. Zavestno sem se odločil za 2.2 HDI model. Èe pa kdo ve, če je kje kaj boljšega za ta znesek, pa kar na forum z njim.
Pa nočem biti žaljiv...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

andraž

Po moje sem dal za original manšeto po varianti MyCitroen plus cca. 39 eur.

xpuser

Citat od: dexterboy;259467@xpuser; kot sem že napisal. Denar bi šel ALI v rihtanje blondinke ALI pa v nakup cepetavčka. V VSAKEM PRIMERU bi šli šoldi stran od mene. Razlika med 600 in 800 je 200 evrov. Tu imam osem gum, prej sem jih imel samo štiri. Zavestno sem se odločil za 2.2 HDI model. Èe pa kdo ve, če je kje kaj boljšega za ta znesek, pa kar na forum z njim.
Pa nočem biti žaljiv...

Saj nočem bit žaljiv, samo če si dal 800 zanj boš še tolk nametal na njega.
Kaj pa opcija odstranitve fitra?

Vlado333

Še enkrat za poceni sedeže na štadionu,
OÈISTITI FAP FILTER, TO STANE CCA 45€.
Odstranitev filtra je zadnja moznost.

dexterboy

OK, še enkrat za vso širno publiko;
Ja, DAL sem 800 za njega, ZAVEDAJOÈ, da BOM DAL še 800 na njega. A je to res raketna znanost za dojeti? In NE, ne bom ODSTRANIL filtra, ampak GA BOM DAL spucati.
Še kakšno vprašanje?

DODATEK; če je res, kar je napisal Mojster Vlado, da je pucanje FAP filtra 50 evrov, strokovna odstranitev filtra pa 150 evrov, je logika sledeča;
PRODAŠ ta francoska jajca in kupiš NEMŠKI A4 karavan, S4 edition za 20 jurjev.
Dizs, ene stvari pa res pogrejejo človeka. Sploh po tem, ko je šel ob 6 zjutraj zdoma in prekoračil domači praga šele ob 20h.

datanitilu

moj je bil do 200000 pravi biser po tem pa so zadeve počasi začele odpovedovati ne vse na enkrat ampak vsakih 10000km nekaj novega in na žalost je tako da mk1 z 2.2 hdijem sigurno ni imun je celo zelo verjetno še bolj kritičen... če men vrpaša 800 skoraj ne bo dovolj v naslednjih 50000km

dexterboy

Na Xantio sem dal v zadnjih 2 letih 500 za sklopko, 400 za velik servis, 200 za hidravliko in kugle... To sem se spomnil na hitro. Je pa zagotovo še ostalo. Tako da, mi je jasno, da bodo šli evri v servise. Se tega popolnoma zavedam....

PogachnyK

Evo po pravici povem... Bil sem pijan in sem šel manjavat žarnico na C5 mk1.... napaka...

Izgubil v travi tale zatič..

Se komu valja, kakšen polomljen žaromet... Ali pa celo zatič?

Hvala

Drugače pa 320.000km... Prva sklopka... Nič pipano na hidravliki... Ma ni se za pritiževat..

Pa ker sem barvno slep, so mi šele pred kratkim drugi povedali, da vozim zelen avto.... sem vedno mislil, da je srebrn.

andraž

Kaj pa počneš na morju z lojtro?

PogachnyK

Igram se gasilca :)

Mislim, da sem montiral klimo...

Ni pa frišna, je od lasnkega leta, ko je še bilo iti na morje legalno:Hammer3:

Sebek

Od xsenonskih luči bi se znal najdit tale del.

PogachnyK

Citat od: Sebek;265469Od xsenonskih luči bi se znal najdit tale del.

od xenonk pa verjetno ne paše... ali pač..?

andraž

Dvomim. Èisto drugačna žarnica.