C-Crosser ?e naprodaj?

Začel/a Gox, September 13, 2007, 06:34:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

A je C-Crosser ?e naprodaj v Sloveniji? A je predstavitev ?e bila? (in sem jo jaz presližal?)

Na Citroenovi strani najdemo dva modela C-crosserja ...z opremo Tendance za 33.900? in Exclusive za 37.700?.

Motorja sta 2.2 HdI 160 FAP

http://www.citroen.si/media/cenik.vozila.pdf

hadei

Mislim, da bodo na to vprašanje znali odgovoriti prodajalci Citroenovih vozil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

očitno je ?e naprodaj, saj na njihovi spletni strani najdemo ?e vse podatke o njemu in cenike. Poleg tega ima tudi svojo stran.

http://www.c-crosser.citroen.com/si/

Gox

Lepo ohranjevalnik zaslona se najde na tej strani o C-crosserju.

:BigThumbs:

Gox

Danes pa sem kon?no ujel Koprskega C-Crosserja.

LP
Goran

Xandrej

Sprva je bilo VELIKO v?račanje ?e bi ga sploh prodajali v Sloveniji ker ni potencialnih kupcev za ta avto načeloma. No so se odločili ampak ne prižakujejo nevemkako prodajo.:ahh1:

hadei

Bo pa verjetno kakšen ve? prodan kot C6.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ne vrjamem. Vsak bo v tej smeri raje kupil Mitsubishija ker je cenejši pa ?e mitsubi?i je ker je japonec in to je vseslovensko, da nič ne crkne čeprav so vsi trije eno in isto sr drugao pakovanje.

hadei

No ja, MITSUPI?I tudi ni najbolj iskana znamka. No ja, ?e je cenejši......mogoče....mogoče.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Saj kopija je lahko tudi boljša od originala.:ahh1:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

?e me občutek ne vara je tisti koprski sploh edini v sloveniji. V MB pride nekje v sredini novembra in sem se ?e najavil za testno vožnjo. Jaz bi ga pa kar 'mel.:emot26:

Pa saj 37.000 eur ni tak denar. To je ?e vedno manj kot 80.000 eur, kolikor stane Q7, pa vidiš prave smrkavce in smrklje vozit se z njim!:Red-Irate:

Citroenovc

Jaz sem si ga ogledal v soboto v ZG - ker je bil Citroen HR generalni sponzor HiFiMultimedia Showa - HR dvoj?ka LJ Showa izpred 14 dni - oba v organizaciji Slovenca.
Sem se pogovarjal z Vojkom (organizator) kako da je prišlo do sodelovanja - pravi enostavno: CHR je bil zelo vesel predloga za sodelovanje; CS baje ni pokazal kakega interesa.

Mimogrede - vsaj par malenkosti bi lahko zamenjali pri CC da ne bi tako presneto noter dižal po japanezarju ...
OK

LP
Primož

boga

Q7 in C croser nista isti razred, sedmica je večja, citroen bo menda svoj veliki suv ?e naredil.
Sicer mislim, da neke predstavitve in vožnje ?e so, samo verjetno je tko kot pravite, da je na voljo nekaj vozil, ki so na voljo vsak teden v drugem salonu, kolkor sem po?tekal to zadevo
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Picdriver

Boga, meni je kristalno jasno, da Q7 in Crosser nista istega ranga. šelel sem samo povedati, da 38 keur očitno za nekatere ni dosti glede na to, da se mularija vozi z avti za 80 keur.

Ravno včeraj je med mano in sodelavcem tekla debata o Crosserju, pa sem mu rekel da je predrag, on pa mi je vrnil, da Crosser ni predrag ampak imam jaz očitno premalo denarja?!

visar

Sm ga vozu... skratka QL
Vidi se da je 98.754289 % japonc, najbolj me je motila ro?ka za brisalce saj se nastavlja kot klučavnica na kolesu (3 levo 2 desno....). Fascinirala pa me je kamera in touch display na računalniku (res pa je da bi lahko bila narisana tipkovnica qwerty)

drugače pa je vožnja veliko boljša kot pri terencu LR
______/\\______
______/\\______