C-Crosser ?e naprodaj?

Začel/a Gox, September 13, 2007, 06:34:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Avto se lepo vozi, sploh nimaš občutka, da voziš terenca. šele, ko gledaš navzdol na strehe osebnih avtov ve?, da si v terencu. Super.
?e enkrat hvala Visarju, da se je takrat ustavil pri meni in mi tako omogočil kratko testno vožnjo.

Se pa ne strinjam z njegovo oceno japonskosti. Po izgledu mi deluje le 98,754288% japonec - udobje je namreč ?e skoraj prav citroenasto.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

0.000001% so rezervni djelovi :-)
______/\\______
______/\\______

Gox

Danes sem govoril s kolegico, (dela v salonu na prodaji vozil). Pravi da bo najverjetneje drug mesec C-Crosser na voljo za testne vožnje.

Ona je navdužena nad vožnjo v Crosserju :-)

LP
Goran

Xandrej

Danes sem z vabilom dobil preko akcije kjer kročijo z 3 citroeni C.crooser, C4 Picasso ter C6 po sloveniji. šel peljat C-crooser na Avto City Maribor.

Hja prvo me?an občutek ko načeloma sedi? v Citroenu ki ni citroen ampak je japonec z citroen motorjam vglavnem en tutifruti. Najprej bi pohvalil motor je ko aleluja ko avto pri?ge? se sploh ne zatrese ali zamaja ali kakorkoli. Leti tiho in umirjeno, tudi ko ga ugasne? ga ne spajtla. Stikal malo ampak vsega dovolj. Merilni instrumenti so analogna samo za obrate ter za hitrost drugo vse kaže display ki je med njima, količimo goriva, temperaturo motorja, pot. računalnik... Sedi se vredu, volan se nastavi (samo gor in dol)in gremo.

Avto pospešuje suvereno ko hudič teh 156 konjev deluje v polni meri za tako kravo. Luknje počira kot se za ta avto spodobi, udobnost je prava. Avto je imel exlusive opremo, se pravi usnje, HI-FI (rockford fostgate z basom v kuferamu), xenon ?aromete itd itd...

načeloma se vidi, da je avto japonec. Takoj sem opazil tanek v usnje oble?en volanski obroč, seveda tudi menjalnik po vsejvrjetnosti ni francoski ker gre prelepo in preveč natan?no. Tak da bi avto z veseljem imel. Seveda srebrni ne pride do izraza kot bi prišel do izraza kakšna temnej?a barva. Ima polno kroma spredaj po maski okoli meglenk, na pragovih itd itd... Zadaj je sedela moja gracija ki je imela prostora ?e pa jo? pa ?e zadnji sedeži se premikajo naprej nazaj in ?e v prtljažniku ima 2 sedeža za koga peljat.

Po končani testni vožnji sem seveda dobil kozar?ek rujnega ter smo se malo posladkali in napapali z kanapej?ki in to varijanto.

?e koga ?e v zvezi s tem avtom kaj zanima pa naj vpraša.

Hvala Avto City in Gorazdu za vožnjo z lepotcem.

garac

kako so se ti zdeli sedeži v tretji vrsti? Meni so prav smešni, ko dva obežalnika za cote. Sta bila zločeNaš
Tudi mali norev avteki se ?e dobijo od norev, mislim, da v 3 barvah.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

?e ti povem so bili zločeni pa nisem imel nekega veselja se tla?it tja zadaj. Mislim, da so narejeni bolj za skrajne primere v sili.

Picdriver

Oj, danes pa gremo mi testirati novega Crosserja. Sem tudi ?e en teden zmenjen z istim gospodi?em kot XAndrej. Se ?e kar malo veselim, samo tiste pol urice po mestu bo premalo. Jaz bi ga vzel tak za en vikend, da lahko skoči? malo na Roglo, pa malo po AC - npr. do Splita pa nazaj ;-)

Bom poročal o vtisih.

Picdriver

Testna vožnja za mano in vam jo globoko odsvetujem, da ne boste odšli z manjvrednostnim kompleksom. Kljub temu, da sem se po testni vožnji usedel v dokaj dobro ohranjenega Picassa, se mi je zdelo da sem se odpeljal s fi?kom, kateremu je crknil gas in mu ne delujejo zavore.

Ne, čisto zares. Crosser je full suverena zverina, za svojo velikost potegne nenormalno, kljub svojemu japonskemu poreklu dokaj všečna notranjost, zunanjost pa itaq čisto citroenovska. mogoče res malo tanki, ampak zelo lep in v zelo kvalitetno in mehko usnje oble?en volanski obroč. Malo nerodna je tudi klima, ki ni digitalna ampak ima vrtljive gumbe. Hi-Fi sistem z wooferjem v prtljažniku tudi dobro opravlja svojo nalogo. Skratka, polurna testna vožnja je hitro minila, ključ sem vrnil s te?kim srcem - bi ga b'lo kar za imet, žal pa imam en manjši problem ... ne vem, ?e ga spravim v garažo ;-)

Hvala Gorazdu in Petru (upam, da sem si prav zapomnil ime)in vsem ostalim z Avto City za testno vožnjo.

Picdriver

Citat od: Xandrej;23436?e ti povem so bili zločeni pa nisem imel nekega veselja se tla?it tja zadaj. Mislim, da so narejeni bolj za skrajne primere v sili.

Andrej, ?e se ti uspe stla?it na zadnje sedeže, plačam pivo. Kaj pivo, gajbo piva !

Xandrej

Za pir se razstavim... he he.. Vem, ja da je bolj zasilna zadeva.

Ja Peter je. Kupico si zvrnil pa en kanapej?ek pojedel pa je.

načeloma ga je nekdo naročil. ?rn z bež ledrom. najlep?a močna kombinacija. Ko pride drugo leto bom ga poslikal ker mora bit svetoven.

neyc

jaz sem ga sprobal po ac (180 ko keks, do 6 ?e pri?o nisem, sploh nimaš občutka dokler nea vidiš na števec...), mal sprobal bo bregih, tud skor 180?C ovinku, mal po makadamu, lukne počira za žalo.... sploh ne ?uje?, da je pod pokrovom dizl, razen ko sem ga zaverglal, pol pa tiho prede ko mucek... menjalnik svetovn (se vidi, da ni citro :P) sedeži sprednji in zadnji udobni.. ozvočenje za org seka... se vidi kira firma je not :D

sam edin me moti cena... mogo? čez par let... kr c2 je too low za najine izlete...

Picdriver

Vsi ste nekaj preseneženi nad dizlom. Kaj ste od Golfa I ?e sedeli kdaj v dizluč Meni se ne zdi tako blazno tih (predvsem na AC pri 180, ko si ?e omenjal), pa tudi ob ?tartu kar dobro zatrese. Sam sem vsak dan kar nekaj časa v mojem dizlu, pa mislim, da ni nič glasnej?i od tega. S tem ne mislim grajati tega luštnega Japonca, ampak se bolj ?udim, ker ste vsi preseneženi nad tihim motorjem.

neyc

ja se na začetku ko zavergla? ?uje? tist dizlski zvok... pol pa ne ve?, vsaj od znotraj... ozunaj pa sem pozabo preverit... zdaj nevem ampak vsi ko kupujejo pasate dizle seveda, se odzuni ?uje kot kak traktor dobesedno... sem kr nekaj dizlov vozo...

Picdriver

Passate? Hm, kdo pa je govoril o traktorjih? Mi se pogovarjamo o avtih!

neyc

primer sem dal... se pasat je sam en jajc ve?,.. oz vse iz vw grupe, ki je kao sloven?kom za ponos nem?ega voza in nič druga..