C5 III 2010 - menjava radia za navigacijo

Začel/a DejanO, Avgust 07, 2019, 02:00:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

DejanO

ja hvala vsem za suport, samo še pika na i manjka, da uredim še to s mikrofonom. Potem bo telefoniranje  lažje in varneje. BT poveže telefon in da klicatelja na zvočnik, on edino mene ne čuje.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Zdaj ze to enoto po moje z zaprtimi okami narazen vzames. No fajn. Se jaz nebom matral...

DejanO

ja ni neke panike, samo s kabli je zadaj gužva.
Ostalo simpl, ko pasulj.

zlomjo

Mikrofon lahko tudi pri Kitajcih naročiš, je ceneje.

DejanO

Citat od: zlomjo;262798Mikrofon lahko tudi pri Kitajcih naročiš, je ceneje.

nekaj sem gledal, bojim se da ne bo pravi konektor. Èe si kaj našel, prosim za link.

zlikovski

Na tem linku v opisu nikjer nepiše za RT6 ali ima tudi kako drugo označbo namesto RT6?

DejanO

Citat od: zlikovski;262823Na tem linku v opisu nikjer nepiše za RT6 ali ima tudi kako drugo označbo namesto RT6?

pri francozih piše, kam vse kabel paše torej skoraj v vse navigacije od RT3 do RT6.

zlikovski

Razlika v ceni je očitna, glede tega nebi razmišljal.

DejanO

navigacija lepo dela, kaže tudi omejitve hitrosti, kompas je edino vedno gor

zlomjo

Citat od: zlikovski;262826Razlika v ceni je očitna, glede tega nebi razmišljal.

Naročil sem VW mikrofon, ker je bil cenejši in sem potem prestavil žički v "naš" konektor.

Xandrej

Kje ga pa ima priginal mikrofin? Tistega se neda priklopit? Ali pa konekotor zamenjat?

DejanO

Citat od: Xandrej;262866Kje ga pa ima priginal mikrofin? Tistega se neda priklopit? Ali pa konekotor zamenjat?

ja pred sovoznikovim predalom, potem potegniti kabel do radia, ter priklopit s 12 pin konektorjem.
ne vem, kako se pribiti do BT enote.