C5 III 2010 - menjava radia za navigacijo

Začel/a DejanO, Avgust 07, 2019, 02:00:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

za naslednji projekt iz RD45 na RT6 že zbiram komponente. V Franciji sem naročil vmesnik, doma so že USB kabel, video kabel in mikrofon, na poti pa gsm antena in ekran DG4. Blende še ni, RT6 pa je na popravilu.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlomjo

Jaz imam en komplet viška, lahko ti šenkam blendo, če je prava.

DejanO

res super, črna naj bo, pa je rešeno.
Hvala, Xandrej bo vesel.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Xandrej

Aja naslednji projekt sem jaz. Sem prvo pocakal da je dejan naštudiral stvar pa da baje menja z zaprtimi očmi. :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Pa en 6 pack boma spila zraven pa voila!

DejanO

zlikovski

Zdaj pa res Dejan menja z zaprtimi očmi :)
Jaz bi se bal to razdirat, bi sigurno kaj polomil :)

zlomjo

zlomjo

Ugotovil sem od katerega modela je blenda. Je od Berlingota 2.

DejanO

evo danes projekt uspešno končan, telefoniranje dela, še spoliral sem lise na ekranu.
Strimanje muzike, parking senzorji, volanske komande delajo tudi sedaj Ok.

4 ali 5 žic je bilo torej viška za tem priklopu, zdaj sta dve.

DejanO

ja še en  problem se je pojavil.

sogovornik čuje sam sebe, ve kdo kako je to v originalu rešeno? ali moram spraviti mikrofon do originalnega.

zlikovski

To je nekje na forumu opisano, prek mirascript se to reši, ampak striktno po navodilih.

Mogoče to:
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=17021&highlight=rt6+echo

DejanO

Citat od: zlikovski;264227To je nekje na forumu opisano, prek mirascript se to reši, ampak striktno po navodilih.

Mogoče to:
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=17021&highlight=rt6+echo

ja sem prebral od peckota rešitev, probam kmalu.

ModelJT

Po navadi je problem v tem, da imas ti prevec glasno nastavljeno ozvocenje. Pri meni je tako pa navadi res pa da uporabljam v vseh avtomobilih mikrofon od telefona, ki ga povezem na radio z aux kablom.
[SIGPIC][/SIGPIC]

DejanO

eho je čudežno izginil, delal še nisem nič.
Mogoče, ko dvigne voznik slušalko oz. se javi, se malo čuje en dva odmeva, pozneje je pogovor ok.