Zatemnitev stekel

Začel/a psemek74, September 07, 2007, 08:29:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psemek74

Prosim za pomoc.rad bi zatemnil stekla na avtu , ampak imam problem .Ali bi zatemnil steklo samo zadaj ali tudi spredaj.Zanima me izgled kaksen bi bil ?? HVALA ZA POMOC
:Red-Sleepy:
Ati,mami nas Ziga :emot113: cetrti pa je napoti, se 1mesec :ahh1:

hadei

Dobrodošel na forumu.

Kar se zatemnjenih stekel tiče je vse stvar okusa. Osebno mi je bolj všeč, ?e so vsa (razen vetrobranskega, seveda).

Tako izgleda na srebrnem vozilu:
http://www.citroenar.eu/vbpicgallery.php?do=view&g=8

Tako pa na rdečem (C5):
http://citroenar.eu/showthread.php?t=184&highlight=ROUGE&page=2

Kakšne pa je barve tvoj voz?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

psemek74

Slike so super , ampak jaz sem bolj nagnjen temu da bi dal zatemniti vsa stekla, razen spredaj(normalno) in pa stranske zraven zunanjih ogledal(mala).

Ja pa mogoce kdo ve koliko pride cena za homologacijo???

TNX  
Barva avtomobila je pa levo zraven

L:2002/2003
KW: 85
KM:116
ESP , ABS ...

hadei

Cena je nekje med 50 in 60 ? za homologacijo. Zatemnitev pa nekje 170?.
Sicer na sliki ni Picasso, je pa ista barva...
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Ker sem zgoraj pisal bolj okvirne cene, sem poiskal nekaj telefonskih ?tevilk mojstrov, ki opravljajo zatemnenje stekel na vozilih tako, da se lahko pozanimaš za to?ne cene. In sicer:

LUMARK v Brun?viku (bli?ina Maribora), tel: 041 662 292
LE?NIK v Mariboru, tel: 041 653 546
BLEKI v Domžalah, tel: 031 778 851
CAR-TATOO v Mariboru, tel: 031 648 102

Pa sporoči kaj so ti povedali glede cen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Tako, malo sem poklical omenjene mojstre in ugotovil, da so cene zatemnitve stekel Xsare Picasso sledeče:

LUMARK v Brun?viku (bli?ina Maribora), 160?
LE?NIK v Mariboru, (nedosegljiv)
BLEKI v Domžalah, 170?
CAR-TATOO v Mariboru, 160?
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

@ Hadei - Ker nimam pojma kako zatemnijo šipe me zanima ali morajo kaj razdirat avto ali prilepijo folijo kar gor v stanju kot je sedaj.

psemek74

Hadei,trenutno ti lahko posredujem samo podatek za Peter Bor?nar-TREBNJE

cena je 190 eurmislim pa da bom dobil drugje za priblizno 120-150eur

psemek74

Ampak jas malih sprednjih ne bi dal zatemnit bo bolj cool

hadei

Citat od: deyo;18894@ Hadei - Ker nimam pojma kako zatemnijo šipe me zanima ali morajo kaj razdirat avto ali prilepijo folijo kar gor v stanju kot je sedaj.

Ne, ničesar ne razdirajo. Kar tako se nalepijo (voda). Vsi, ki sem jih včeraj klical pa so rekli, da v dveh urah odpeljem avto.

PSEMEK74....stvar okusa. Pa cene za zatemnitev imaš par postov vi?je. Vse so 160-170? tako, da .....

.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Citat od: hadei;18913Ne, ničesar ne razdirajo. Kar tako se nalepijo (voda). Vsi, ki sem jih včeraj klical pa so rekli, da v dveh urah odpeljem avto.

.

A za homologacijo potem potrebuje? kake dokumente. Me je zagrablo, da bi Xantio potemnil.

hadei

Da, potrebuje?. Vendar to ni problem, ker jih vsak "uraden" zatemnjevalec priloči ob računu tako, da nimaš nobenega letanja naokrog. Tako, da direktno greš od mojstra do homologatorja.....RTI Maribor ali LPP Ljubljana (?e so ?e živi tam).
[SIGPIC][/SIGPIC]

psemek74

cena homologacije ???
jebiga vse se suce okoli denarja

hadei

Ja, svet se je vedno vrtel okrog denarja in sexa. Tako pa? je. Kdo ti bo pa danes ?e kaj zastojn naredil?!:emot67:
[SIGPIC][/SIGPIC]