Zatemnitev stekel

Začel/a psemek74, September 07, 2007, 08:29:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

garac

tole pa je primer "samovgradnje" temnih stekel. Model moj priljubljen. Mojster je zadje steklo prelepil v celoti s patex trakom in ga prebarval na črno

Svaka čast, res nobel
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

A je to z zunanje strani polepil?

Pomojem je avto registriral kot tovorno vozilo, pa je zato šipe zatemnil :-)

LP
Goran

deyo

Ja nekateri so pa res kljukci. Morda mu je opro?ženo v primeru da je šipa nalomljena in jo je v tem primeru ojažal, da se ne sesuje do konca.

?e pa ni to - pa svaka mu čast :).

Gox

@spacek

A ti si tudi stekla temnil? Zanima me a se bi dalo tudi plastični vizir šelade samo na zgornjem delu zatemnit s kakšno folijo? (Prime folija tudi na zavito plastiko?)

Sedaj imam dva vizirja, prozornega in čisto ?rnega. Ker se dosti vozim tudi pozimi v zgodnjih jutranjih urah, mi je ta temen pretemen in ne vidim ceste. Podnevi pa me moti sonce :-)

Zato sem dobil idejo da bi mogoče samo na zgornji del vizirja, temnil en pas cca 4-5cm z ne preveč temno folijo ... A bi to ?lo? (glih da mi sonce toliko ne sveti)

(folije bi rabil en kos cca 5 x 40cm) A se dobi kje tako majhen kos folije?

LP
Goran

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Gox

E točno tako bi jaz zatemnil s folijo :-)  Imam novo šelado preklopno, zato nakup druge nove ne pride v upoštev :-) (Sem poleti kupil nov ?rn vizir, samo je za vožnjo ponoči pretemen)

LP
Goran

garac

@gox bi ?lo, vzemi danes šelado s seboj in pripravi?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

In kako je predpisana zatemnitev stekel v zakonu...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Kaj pa za motoristi?ne šeladež Te niso opredeljene v zakonu, torej je dovoljena vsaka temnitev oziroma barva?

Jaz imam najtemnej?e stekelce, kar se je dalo dobiti.

LP