aditiv

Začel/a niki001, Marec 07, 2019, 01:35:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sl1

Citat od: gule;253285Pa dvomasni vztrajniki v dizlih...

Kupiš avtomatika pa nimaš ne sklopke ne vztrajnika.

gule

Pravi avtomatik ja. Tista groza od robota, pa je narejena da servisi služijo.

Bishop

Citat od: gule;253318Pravi avtomatik ja. Tista groza od robota, pa je narejena da servisi služijo.
Èeprav, če crkne robotek stane 1000€, če pa avtomatik pa 3000€.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

c5 exclusive

Odvisno nov avtomatik za C5 je okoli 7000€ tovarniško obnovljen 3000€ rabljen z garancijo 1000€, spet ni neka cifra za avtomatik govorim seveda rabljen. Za veliko starejših C5 pa je nakup novega avtomatika nesmiselen.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Kavka

Ni računice za rabljenga...

ronny

kakšne so posledice izklopa opozorila da ad blu tekočino..zamenjat moram celotno pumpo ki dovaja adblu, pa je napaka tako nadležna da jo bom izklopil. Kašne so posledice če v celoti prpišem program za ad blu, da enostavo ne dela več.. je možno ali to kaj vpliva na dpf filter? Se da to vse ven pobrat, ad blu,dpf...?

zlikovski

Pol pa boš imel teževe na tehničnem, da te nebojo spustili čez, ko ti nebo štimal izpuh, če imaš € za avto, pa boš še popraskal neka € za to eko sranje.

ronny

ni to fora, od kar imam ta avto kvazii eco,, mater vsake 4 mesece skeširam vč kot 500€, skos neke napake, neki crkuje...,,,in evo spet 800€ komplet pumpa in posoda za ad blu..od kar ga imam sem zmetal že cca 3,500€ samo v popravila,,teh eko dodatkov..skos neki crkne kar prejšni C4 ni imel...počas je dost,...

gule

Kje pa kupuješ Ad Blue?

andraž

Kdo ti pa servisira?

zlikovski

@ronny saj ta ekologija zelo vpliva na naše denarice :) tu lepo služiji firme na nas.
Seveda da drugim znamkam ne crkuje in avti se sploh ne kvarijo, sploh nevejo kaj je servis,.... ;)
Največji problem je v mehanikih, ogromni jih je ki vse vedo,... znajo govoriti kot raztrgan doktor,... ampak ponavadi take servise dostikrat preplačaš,..... in izgubiš voljo do znamke,....

garac

A za podaljsano garancijo si že slišal?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

marx

Zdravo, imam c4 gp letnik 2011 in me zanima kje natočim addblue? (kje se nahaja odprtina?)
Lep pozdrav Marko

GSclub

Letnik 2011 nima ad bluja. Tekocino za FAP filter pa dolijejp na servisu.

marx

20.000 nazaj so mi na servisu dolili, danes pa mi napiše opozorilo,da je potrebno doliti tekočino.