Servisi in njihove storitve

Začel/a astuden, September 05, 2007, 08:59:42 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

astuden

Hoj drustvo!

Cestitke za izvrsten forum :BigThumbs:

Mislim, da smo zreli za en servisi post. Sicer imam nekje v spominu, da je ze bila debata na to temo, samo je pri najboljsi volji ne morem najt, tudi forumski iskalnik ni nasel nic pametnega, ko sem vtipkal temo.

Pri nas imamo sicer novo XP, ki mora it na 0. servis. V Ljubljani imam dva uradna servisa pred nosom (avto-merkur, AM Cosmos), pa povejte, ker je bolj fajn, al pa ce se res splaca kam drgam se pelat.

Me pa tudi sicer zanima, kam posten citroenar vozi svojo makino.

garac

cosmos pozabi, v bli?ini Lj Merlak Drenov Gri?, torej smer Vrhika
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

astuden

Nasel stari post!

http://citroenar.eu/showthread.php?p=7242#post7242

Zgleda, da se bomo kar v Vrhniko pelal, pa z biciklom nazaj na siht. Pocakmo se na soncno jesen :emot68:

garac

reci za nadomestnega da ne boš bicikel poganjal, boš imel priliko kak ax testirat
[SIGPIC][/SIGPIC]  

astuden

Zdej vidim, da ce si echt itak kombinezon v prtljazniku vozs, da lahko pol mehaniku pod prste gledas in lahko skupaj mal modrujeta. Pol pa AX/bicikl varianta odpade.

boga

@studen kot so ti ?e napisali torej merlak, sam ga za pomembnej?e zadeve peljem k jenku, sicer k va?kem za razna "kova?ka dela" kot so menjave zavornih oblog in podobno, moj pa? ni ve? v garanciji
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

cayzi

Pozdrav!

Ima kdo izku?nje z servisom pri A-cosmos ali Avto Trobec. Tu bi tudi vzel Xsaro picasso.

Hvala!

lp

garac

kupi kjer ti bodo dali boljše pogoje. nakup ni problem, problem je dober servis. Najbolje je da ga servisirač kjer ga kupiš. Svetujem ti ?e izlet na drenov gri? k merlaku
[SIGPIC][/SIGPIC]  

soncek

Marca sem v ACosmos kupila C3. Super prodajalec, prijazen, ustre?ljiv in potrpe?ljiv. Res same pohvale.
Ker sem veliko na cesti, sem 1500 km nabrala zelo hitro in se prijavila na prvi servis. No, to pa je bila katastrofa. Bila sem naročena in ko sem pripeljala avto, je tip na servisu rekel:"Aja, naročeni ste? Kdo vas je pa naročil?"
Ko sem povedala, me je poslal na polurni sprehod in avto odpeljal v delavnico.
Po preteku časa, sem dobila nazaj avto, ki se ga niso niti dotaknili... Niti kilometrov do naslednjega servisa mi niso resetirali... Vrnil mi je ključ in ?ao , pelji...
Tako da avto kupi, na servis pa PELJI DRUGAM...

dvorjan

A Cosmos je se frisen Citro diler, zato bos pri njem dobil v LJ najvecji popust, glede servisa so ti pa ze povedali - Merlak, Drenov gric.
Od Trobca pa samo stran - nima zastonj vzdevka zlatar ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

cayzi

kupil pri a-cosmos. dobil tudi nekaj dodatne opreme zraven.

hvala za pomo

Jerry

Sem se pred nakupom pogovarjal z enim od serviserjev na Acosmos. Pa je bil čisto vljuden in ni mu bilo te?ko odgovarjati na moja vprašanja. Tko, da klasika ane. Odvisno kdo ti ?ravfa na servisu. Itaq niso vsi slabi. Ampak kako ?e? pa vedet kdo ti bo popravlju.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

Naslov temo sem malo preimenoval, da lahko nekako na splo?no debatiramo ?e o ostalih zadevah glede servisov in njihovih storitev. Je pa res, da je bila ?e nekje ena tema v zvezi tega, vendar jo tudi jaz nisem uspel najti tako kot ASTUDEN.

Jaz imam sicer eno kritiko na račun sicer kvalitetno odpravljene napake-počenega vetrobranskega stekla, vendar so pustili v avtu kar precej smeti. namreč na nekaj mestih so sledi umazanih rok, starega lepila in celo blata oz. nekaj podobnega. Moram re?t, da so me s tem razo?arali, da bi tak?no "čiščenje" trajalo max. 4 minute. Resnično malomarno....bljeh. In to je bilo na Citroenovem poobla??enem servisu AVTOPLUS v Mariboru. Milo mater...banda!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Po tatvini v ženinem avtu sem videl že precej hujšo različico le-tega. Zanimivo je kako si upajo pustiti tiste razbitine stekla ležati kjerkoli že so. In to na pooblaščenem, ki je zgled vsem ostalim.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?