CITROEN C5 2.0 confort 2009 UGODNO!

Začel/a c5 exclusive, Januar 05, 2019, 11:13:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

c5 exclusive

https://imageshack.com/a/img923/7168/6DyP66.jpg
https://imageshack.com/a/img924/172/Jp94aq.jpg
https://imageshack.com/a/img924/9046/2AWZNR.jpg
https://imageshack.com/a/img921/4373/KTqZbo.jpg
https://imageshack.com/a/img922/6595/swzCHs.jpg
https://imageshack.com/a/img924/1511/MsQEgK.jpg
https://imageshack.com/a/img923/4392/Pvcl3t.jpg

Pozdravljeni forumaši!
Kot ste nekateri že videli prodajam mojo petko sedaj pišem še pravi oglas.
Verjetno, če te zanima avto imaš še par vprašanj tako kot vsak pred nakupom. Slike upam, da si že ogledal. Sedaj pa k bistvu.
Avto je uvožen iz Nemčije. Ima realne kilometre, kar se lahko tudi preveri. Avto je bil servisiran na pooblaščenem servisu razen menjave olja in oljnega filtra v petek. Ostale tekočine in filtri so bili menjani na 191.000 km. Avto lahko pred nakupom tudi preverite ne skrivam nič.
Verjetno te zanima tudi oprema?
Ima:
-   regulacijo nivoja podvozja
-   navigacijo
-   senzorje spredaj in zadaj z merilcem razpoložljivega prostora
-   avtotelefon
-   gretje sedežev
-   opozorilnik pred nenamerno menjavo voznega pasu
-   tempomat
-   električno zložljiva ogledala
-   avtomatski menjalnik
-   2 conska avtomatsko klimatsko napravo
-   Vlečna kljuka...
To je nekaj na kratko ampak seveda opreme je še.
Glede vlaganj nekih pretiranih ni bilo vložene so bile le kakšne malenkosti saj je avto samo tankaj vozi:emot112:
-   narejen je bil mali servis (vse tekočine + vsi filtri) na pooblaščenem servisu
-   menjano olje v avtomatskem menjalniku (1 liter olja je še ostalo ga podarim zraven )
-   menjane volanske komande ter lepotne plastike v notranjosti
-   posodobljena navigacija
-   menjana manšeta prestavne ročice
-   menjane vse žarnice zunaj in znotraj ter vgrajen LED laser logo v vrata.
-   Ima nove okrasne pokrove original
-   nove zavorne diske in ploščice
-   nove zimske gume
-   okrasne letvice
pa še kaj bi se našlo se ne spomnim trenutno
Glede porabe avto porabi od 6.3l/ 100 km do max 7.0l/ 100 km mestne vožnje.
Trenutno ima na števcu 210.00 km. Ima 100kw oziroma 136KM, kar je za slovenske razmere povsem dovolj. Èe ti je slučajno premalo ga chipas na okoli 160 konjev.
Nekaj ti tudi podarim in ne to ni vinjeta ampak original novi tepihi in vsi trije novi brisalci.:BigThumbs:
Glede karamboliranosti lahko sam preveriš  je še v prvi barvi edino levi blatnik, levo ogledalo in voznikova šipa v vratih  so novi zaradi manjše nesreče od katere imam slike zamenjani.
Èe maš že sedaj super avto potem odlično uživaj v njem, če pa slučajno iščeš nekaj novega pa imam zate super ponudbo. Vse to kar si prebral dobiš za samo 4500€ ampak pazi akcija velja samo do petka 11.1.2019 potem ga boš lahko kupil pri prodajalcu za bistveno več.
Avto prodajam, ker delam več kilometrov na leto kot sedaj. Èe ne bi bil to že moj tretji C5 bi ga vsekakor še enkrat kupil ampak rabim malce premora.
Avto bo prodajan izključno na forumu saj želim, da bo avto pri nekomu ki ga bo vsaj malce cenil.
Èe si vse tole prebral super mislim, da te avto zanima ali pač? Èe te pokliči na 041 sedem pet nič 216. Èe se slučajno ne oglasim pusti sporočilo te pokličem nazaj.
Aja avtek je tudi globinsko očiščen in spoliran
Lep pozdrav
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

isarajli

Super voz. Na sliki izgleda kot da je vetrobransko steklo počeno, drži ?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

MSrougeZX

To si slikal pred ali po globinskem ciscenju? Ker soferov sedez ni ravno cist. Bi bilo boljse da ga poslikas z novimi tepihi in rocko za menjalnik, in ko je bil spoliran. Bo bolj mamljivo zgledal.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

c5 exclusive

@isarajli hvala :-) steklo ni počeno avto je bil slikan še moker.
@MSrougeZX slikano je bilo pred poliranjem in globinskim čiščenjme tepihe bo kupec dobil zraven nove še zavite ene bo lahko imel za pozimi ene za poleti. Glede novih slik se pa strinjam jih moram narediti.
Lp

c5 exclusive

Avtek je še naprodaji. A nimamo nobenega interesenta?

Čojko

Double Chevron

A avto je nemški? Nekako sem mislill, da je italijanski, ker ti je napako DPF javilo v italijanščini.

Velikega servisa najbrž še nisi naredil? A mi ve kdo povedat, koliko ta poseg stane?

A so gume samo zimske, ali so tudi letne poleg?

Koliko je vzdrževanje tega vozila dražje v primerjavi z C5 2, ki ga sicer primarno iščem?

c5 exclusive

Avto je nemški sam jezik pa je nastavljen v italjanščino ker jo bolje razumem :-)
Velik servis ni narjen to drži. Odvisno je kaj želiš pri Jerovšku z vsemi njegovimi deli in garancijo za okoli 800€ imam pa prijatelja,ki dela na Citroen servisu in v prostem času jih popravlja. Tam z deli pride okoli 300€ deli iz Adela.
Gume so zimske ampak nove, letnih ni ker poleti bolj stoji kot vozi rešujem vse s službnim.
Proti C5 2 pa žal nemorem primerjati žal.
Lp

Xandrej

Citat od: Double Chevron;250781A avto je nemški? Nekako sem mislill, da je italijanski, ker ti je napako DPF javilo v italijanščini.

Velikega servisa najbrž še nisi naredil? A mi ve kdo povedat, koliko ta poseg stane?

A so gume samo zimske, ali so tudi letne poleg?

Koliko je vzdrževanje tega vozila dražje v primerjavi z C5 2, ki ga sicer primarno iščem?

2 ali 3 je tako 2 je že tolko stara da pride še poleg ostalega ša kaki problem več, ali pa tudi ne, pri 3 pa je avto mlajši pa je že bolje zadeva stoji ali pa spet ne... To je loterija...

c5 exclusive

Še vedno na voljo :-) uredim tudi financiranje. Avtek pa ostaja do 18.1 ,ker grem na pot Insigni pa bomo še naredili pred prevzemom veliki servis. Se bo pa petka prodajala v Mariboru.
Podarim še 2litra olja za motor
Lp

Xandrej

c5 exclusive

Žal ne :(  ni dovolj financ na voljo tako kot bi sam želel je bila na računu, ko sem zanjo najprej vplačal aro 35,680€ oprema limit od limita motor 1.6 200 konjski ampak pod črto mi ni zneslo saj sem lani kupil hišo in razni krediti/leasingi odpadejo. Èe sem kupil hišo brez kredita bom pa tudi avtek. Tako, da je moja želja po bencinskem motorju spet šla v nič zato pa sem nabavil rabljeno 2014  Insignio dizel 170 konjsko z veliko opreme npr: nastavljivo podvozje, webasto, najboljša navi 900, pametni xenon žarometi... Uvoz Nemčija prvi lastnik v Slo. Upam, da mi bo nekaj časa služila.
lp

dvorjan

Te fore preprodajalcev avtomobilov so mi bile vedno fascinantne. Še bolj pa, kako narod nasede nanje.

Tudi če si rabljeno uvoženo vozilo kupil od prodajalca, nikakor nisi 1. lastnik vozila v Sloveniji. Logično, mar ne?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

c5 exclusive

Avto je uvožen na mojo željo. On je samo vmesnik.

Čojko

Citat od: C5 Exclusive;250895zato pa sem nabavil rabljeno 2014  Insignio dizel 170 konjsko z veliko opreme npr: nastavljivo podvozje, webasto, najboljša navi 900, pametni xenon žarometi... Uvoz Nemčija prvi lastnik v Slo. Upam, da mi bo nekaj časa služila.
lp
Verjetno boš kmalu spet na Citroenu, ali pa Mercedesu,..:Hammer3: