CITROEN C5 2.0 confort 2009 UGODNO!

Začel/a c5 exclusive, Januar 05, 2019, 11:13:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Insignie imajo serijsko napako ker je motor italijanski ima nemško izboljšavo, to pa je da so lučko ven vzeli za pritisk olja in mašine zaribajo zaradi tega ker je v karterju na oljni črpalki eno tesnilo. To tesnilo razpade pa ga oljna črpalka potegne vase in motor ostane brez olja... To tesnilo se zamenja na vsake 100 jurjov pa bo insignia delala še pa još...

c5 exclusive

Jp naj bi bil Fiatov motor. @Xandrej pa to velja za vse letnike in vse motorje?
@ Èojko Èe bi Citroen naredil kaj pametnega... :-) najbolj me mika od novih in najbolj si želim novega Peugota 508 samo nekaj takega kar bi imel https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13818683 je :Hammer3:
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Xandrej

Ja samo pri fiatu motor ne zariba ker imalučko za padec pritiska olja da nekaj ne štima. Zakaj so to zadevo pri oplu ven dali še sami ne vejo. Ja pri vseh dizlakih...

c5 exclusive

Samo še malo pa avtek gre...
Povem nekaj zanimivega. Prišel x človek gledat moj avtek. Bil mu je super in vse. Se zmeniva za prepis in en dan prej me x človek kliče in pove, da je našel nekaj boljšega. Naj obenem poudarim, da mu je moj avtek bil že malce prestar in imel preveč km. X človek pove, da je kupil nekaj boljšega. Najprej še pove, da moj avtek ni siguren glede km... pove, da je kupil A4 2007 3.0 Quattro kateri ima na števcu 280.000km uvožen iz Italije se mu samo zaželel srečno vožnjo in se potihoma v glavi smejal.
lp

Xandrej

Zato pa se vzame ara. Ne pa da potem plovek prespi pa trotlarije razmišlja. Naj ma OOOO kondom party... Ne se sekirat.

zlikovski

Žal je tako kot si napiso, sem prodajal sesutega BMW vreden niti počenega groša cel razfukan, posploh ni handlo za ceno, sem ga prodal v enem dnevu, ko pa prodajaš normalen avto, pa ti hočejo zbit ceno.

c5 exclusive

Mah sem obupal nad prodajo C5 gre v soboto raje k prodajalcu. Seveda se bo čez par dni oglašal nekdo, ki ga kupuje...je pa zanimivo vse skupaj ko prodajaš ni interesentov kasneje pa jih ne zmanjka...
lp

datanitilu

c5 exclusive

Dam za 4.300€ z novimi tepihi brisalci in nekaj litrov olja.
Lp

datanitilu

c5 exclusive

Ne ni še čas + vse skupaj bi vilo vredno,če bi imel 100% kupca tako pa je vseeno ali ga naredim ali ne

datanitilu

c5 exclusive

Kaj zate pomeni pod 4000€ vrži cifro.
lp

andraž

Mogoče bi še cel prtljažnik sixpackov piva zraven?