Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

celinko

Že dvakrat je pošla! Na servisu vso rekli da so opozorilo le izbrisali! Napake sploh naj ne bi bilo! Drugače pa sem z avtom zelo zadovoljen!

celinko

Že dvakrat je pošla! Na servisu so rekli da so opozorilo le izbrisali! Napake sploh naj ne bi bilo! Drugače pa sem z avtom zelo zadovoljen!

kstoner

tudi meni se je opozorilo prižgalo na cca 19k...
ubistvu te opozarja, ko imaš še lufta za 2k km...

dejansko imaš adblue za dobrih 20k..potem je potrebno doliti

xtimex

Jaz sem ga nalival že po 11k.

minek

Ma tudi, če je na 10k treba natočiti za 12€ ni to nek strašen problem.

gule

Dodaj ad blue, dodaj aditiv, naredi prisilno regeneracijo, kupi večji akumulator, daj filter nafte, daj Aku za start iin stop, daj grelne svečke, na -25 daj aditiv da nafta nee zmrznne. Jebem ti naftarja.

minek

Ma ja, nafta je samo za ogrevanje dobra. Zato pa sem webasto zraven naročil.

xtimex

Citat od: gule;255811Dodaj ad blue, dodaj aditiv, naredi prisilno regeneracijo, kupi večji akumulator, daj filter nafte, daj Aku za start iin stop, daj grelne svečke, na -25 daj aditiv da nafta nee zmrznne. Jebem ti naftarja.

:BigThumbs:Temu se reče igrajmo se ekologijo čez potrošniški žep:funny34d:

gule

Jaz pišem, kar že zadnjih 10 let vidim. Folk kupuje naftarja in se z njim vozi 5000 km letno?

minek

Ljudje imajo različne razloge. Pred temi leti, ko sem kupil prvega berlingota so za bencinca želeli imeti več, kot za diesla. Plan je bil ga prodati še v garanciji. Ampak mi smo naredili 25k na leto. Tokrat sem želel avtomatika in spet ne gre z bencinom.

antasi

Gule, saj novi bencinarji niso nič boljši.
Prav tako imajo start stop sistem pa dize se mašijo pa ravno tako imajo cel kup eko dodatkov, ki crkujejo.
Ti misliš star bencinc ampak tega več ni v novih avtih.
Npr. pri Berlingotu lahko izbiraš med preverjenim modificiranim 1.5hdi ali pa bolj novim trocilindrskim bencincem, ki ima tudi cel kup dizl dodatkov, pa navor slabši, pa poraba večja..
Mislim, da Berlingotu edino dizel ustreza. Manjšim avtom pa bolj paše bencinc. Sploh so pa nove ugotovitve, da je dizel bolj čist, kot benz zaradi nox delcev. To velja za tistega, ki gleda na ekologijo. Tisti, ki pa dela 5000km na leto, se mu pa itak ne izplača noben avto imet, če gleda na stroške.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

isarajli

Antasi me je prehitel.
Je pa mal logično, da bo becinarja hvalu tist ki ga vozi. Jaz vozim oba. Dizl je zakon. Berlingo pa iz modela v model slabši v veliko stvareh, ga pa druge stvari delajo boljšega.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gule

Jaz vozim dizla in ga ne cenim, to da Citroen danes nima normalnega bencinarja, pa je drugi par opanaka.

dvorjan

Citat od: gule;255839to da Citroen danes nima normalnega bencinarja, pa je drugi par opanaka.

Saj ga ima, 1.2 turbak je prav posrecena izbira za manjse modele, sploh v navezi z avtomatskim menjalnikom.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

xtimex