Po C5 v Nemčijo

Začel/a DejanO, Oktober 22, 2018, 02:21:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

ta avto bo šel hitro dalje, verjetno med sodelavci, zananci, sosedi, žlahto,... cena je primerna, avto pa nudi dosti za ta denar. Mi čakamo dalje dobro makino iz Nemčije. Bolj bodo ostrili zgoraj dizl pogoje, ugodnejši bodo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Čojko

Je pa blizu.:Hammer3: Od privat je rizično kupovati, ker enkrat ko odpelješ nima on nič več s teboj. Ni pa drag.

c5 exclusive

Èe je bruto cena te z vsemi stroški pride okoli 8000€ neto pa 10.000€ Nakup je poceni če ga greš sam iskat riziko pa bo vedno.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

CEPETKO

:emot178: Ja blizu kopra verjetno ravno ni. :Hammer3:
Citroen - kreative tehnoloži.

c5 exclusive

Citat od: C5 Exclusive;251040Èe je bruto cena te z vsemi stroški pride okoli 8000€ neto pa 10.000€ Nakup je poceni če ga greš sam iskat riziko pa bo vedno.

Èe pa ti nekdo pomaga je še dražje.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

dvorjan

Odlicna priloznost za en posten izlet. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Čojko

Citat od: CEPETKO;251041:emot178: Ja blizu kopra verjetno ravno ni. :Hammer3:
Je pa na obali, skorajda ruski,...

Jelly

Glede na to da je tale avto iz severnega dela nemcije je kljucno da je garaziran

andraž

Kaj pa je na severu takega?

alesz

....mraz in relativno nizka vlaga,to zunaj.Notri v garaži pa temperatura ki ne omogoča hitrega sušenja in prilično večja vlaga,tako da ima rja čas,da celo noč gloda....!

DejanO

ja seveda je riziko, jaz čakam našega Benjamina da kaj najde. Kolega ki je kupil pri njem C5 za 6.000€ je imel stroške cca 500€ za pot, 200 € za mesečno registracijo, 100€ homologacija in 200 € dmv. Torej 7.000€. Se da pa iz Graza leteti v munchen, dusseldort,... za 100-130€, nazaj pa se pelješ z avtom.
lp

dvorjan

Jaz sem tudi šel pred leti tako po avto v Nemčijo. S Klagenfurta v Koln za 110€, 15€ za taksi do prodajalca in potem z avtom in preizkusnimi tablicami nazaj ...

GSclub

Misliš s Celovca? (vem, da ni v skladu s temo, a zmoti me tuje poimenovanje krajev, za katere imamo slovenska imena)

dvorjan

Da, GSclub, s Celovca. Letališče KLU.