Po C5 v Nemčijo

Začel/a DejanO, Oktober 22, 2018, 02:21:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: dvorjan;250791Hja, takih C5 pa je koliko?
Že izdelanih malo, da so pa še naprodaj, pa za dobro ceno ...
Vsak rabljen avto je pač #kompromis.

Ha ha ja taki bi morali v trgovino po nove... Pol pa rečejo hja nima ventilčka v beli barvi ker je žena tak rekla... Buahahhaha

antasi

Novo leto nov začetek,
Xandrej poizkusi bit malo manj zajedljiv , ciničen itd.
Ni to bmw forum. Tu smo bolj sanjaške ali boemske sorte.
Tam pa vozijo X5, 6, 7, 8, 9..živijo pa pri mami..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

c5 exclusive

Zvečer ko pridem iz službe jih nalimam je pa letnik 2011 in ne 2014 ima pa NG4
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

DejanO

Citat od: dvorjan;250791Hja, takih C5 pa je koliko?
Že izdelanih malo, da so pa še naprodaj, pa za dobro ceno ...
Vsak rabljen avto je pač #kompromis.

res je, pač iščem, tipam, se mi ne mudi, v Nemčiji se tudi kakšen takšen najde, da pa ima še malo km - je loto kombinacija.

super daj kake fotke zunaj, notri,...
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Citat od: antasi;250796Novo leto nov začetek,
Xandrej poizkusi bit malo manj zajedljiv , ciničen itd.
Ni to bmw forum. Tu smo bolj sanjaške ali boemske sorte.
Tam pa vozijo X5, 6, 7, 8, 9..živijo pa pri mami..

Èe bi prebral malo več... človek bi še pri novem avtu težko tako kombinacijo naloudal ne pa da se išče igla v senu kot je nekdo pred mano napisal je treba pri rabljenih vedno sprejti nekakšne kompromise... Pol pa kot vedno se taki avto pojavi pa vse pa so problemi... Mačka mi je umrla pa miši mam v bajti pa strela je sosedu v bajto vsekala pa še kaj...

garac

Pred letom ali vec sem ponudil odlicen c8 pa ni bilo kandidata...itak sploh noben ni verjel, da je z avtom res vse ok...no na koncu je sel po ugodni ceni k preprodajalcu, ta ga je prodal naprej z lahkoto 1.lastnik pa ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Je prav da veš kaj hočeš in če se ti ne mudi lahko iščeš tudi več mesecev. Na koncu pa je običajno itak nek kompromis iskanega.

Jaz sem tudi iskal C8 z določenimi zahtevami, pa ga ni bilo oz. je bil na Dunaju in na koncu sem pristal na P807

DejanO

Citat od: Nikokaoja;250789Dejan O: Iščeva skoraj identično konfiguracijo :)

super
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: C5 Exclusive;250800Zvečer ko pridem iz službe jih nalimam je pa letnik 2011 in ne 2014 ima pa NG4

no bo pa potem ugodnejši!

DejanO

Citat od: C5 Exclusive;250800Zvečer ko pridem iz službe jih nalimam je pa letnik 2011 in ne 2014 ima pa NG4

te pa daj, da vidimo zadevo!

DejanO

avti s tako opremo so, enega ima na forumu uporabnik pecko001.  pa saj ni to neki bau bau oprema, pri exklusivi z aut. menjalnikom si naročil kombinacijo hifi+panorama, navi, pa ejde metalik barva

c5 exclusive

Se opravičujem slike mi kolega poslje ga pa bo menda dal v soboto na avto.net

DejanO

povej mu, da rajši mi prej vidimo makino tukaj na forumu, preden jo da na avto.net - tam prežijo dilerji.

tomaz555

Na denarju ne piše čigav je. Èe da diler iz rok željeno cifro...

c5 exclusive

Evo slike. Za cene še ne ve. Visoka ne bo ima že dugega nagledanega tokrat C5 iz Nemčije če se ne motim by carlsson bencinarja. Vzdrževanje je podobno kot moje s tem, da je čiščenje pri njemu cca 1x na teden  tisti z ostrim očesom, lahko vidite da je veliko slik mojega avtka slikano na njegovem parkirišču... skratka C5 karavan 11/2011 avtomatik 140 konjev, delno usnje el. zici,navi, el. prtljažnik. Skratka Exclusive slikat pa ne zna priznam :Hammer3: