Po C5 v Nemčijo

Začel/a DejanO, Oktober 22, 2018, 02:21:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

Tudi nočni flixbus je varianta.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

andraž

Sem ga videl, bi znal biti dober nakup. Kaj je s kilometri?

DejanO

nekam malo jih je, trebalo bi preverit.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

gule

V Bosni se že od nekdaj gre v Nemčijo, Švico, Belgijo itd...po rabljene avte. Za nove folk nima denarja. Zdaj ti cajti prihajajo tudi v Slo. Očitno je standard padel.

altair123

gule, maš kar prav. Oz. mogoče je cena opreme avtov toliko narasla. Dandanašnji z lahkoto pri dodatni opremi prebiješ polovico vrednosti osnovnega modela.

antasi

jaz vidim bolj problem v slo to, da ne moreš zaupat trgovcu, dilerju, ker enostavno ni poštenega, razen tistih 0.5% ampak tisti ponavadi nimajo primeren avto
in "naši slovenski trgovci" so od kod že, gule?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Antasi a ti veš kaj bo rekel zadnji živeči Slovenec na smrtni postelji? Ti povem: " U piæcku maternu nema nas više"....

antasi

Jaz sem v resnici jugonostalnik. Pogrešam balkanski humor, sproščenost, ležernost, pripravljenost pomagat...Ampak tukaj nas učijo, da je vrednota samo delo delo in delo. Kot sem napisal, nismo daleč od avstrijcev, ki imajo okolice hiš polepljene z takimi rumenimi tablami FERBOTEN...jih prodajajo v baumaxih avstrijskih. Pri nas jih ŠE ni. No, pri vas bodo pa 5-10 let za nami. Jebiga, kaj si pa moremo pomagat. Denar je vedno bolj sveta vladar.

Aja, glede nakupa vozil. Novi avti se pri nas odlično prodajajo, ker so hit leasingi, kjer ti ob nakupu dajo min.1000e popusta pa servise gume zastonj. itd v primerjavi z gotovino ki ni cenjena?
Kak se vse obrača. Danes ni zanimivo, če imaš keš razen pri nakupu rabljenih in v kurbnhausih.
Nobeden pa ne omeni, da pri leasingu nisi lastnik, kar je včasih velik plus in da moraš imet kasko pa servisi uradni pa obresti lizinga...
Rabljena vozila so pa drug svet. Večina jih prodaja v teh avtohišah, sicer poskušajo včasih prodat privat, pa ne gre, ni izkušenj, časa, volje, preveč ponudbe in predvsem ni kreditov. Neka fama je, da avtohiša da grancijo, kredit.. privat pa ne. V resnici pa avtohiše prirejajo te avte za prodajo, km... pisna garancija na km in še x drugih balkankih for. In imaš paradox. Ogromno rabljenih vozil, pameten pa gre v tujino kupit. Upam, da ne od turkov..

antasi

Sledimo nemcem, z 5- 10 letno zamudo,
vi pa nam, žal je tako.

gule

Pa si Antiæ sam napisal kdo rabljene v Nemčiji prodaja....Turki in ostali emigranti. Poišči po netu zgodbo o imenu Vw modela Touran.

DejanO

za totega iz Sežane sem bil prekratek par ur (hvala Xandreju) ga je eden rezerviral in komaj včeraj nakazal aro.

MSrougeZX

Tega je še meni poslal...mater dober nakup bi bil.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DejanO

že imam enega v Nemčiji nagledanega s NG4 audio sistemom in panoramo, malo več km in par jurjev cenejšega. Benjamin jutri preveri zgodovino itd. Upam da ni ta avtohiša od južnih bratov, turkov ali arabcev.

DejanO

verjetno avion zg-duss in z avtom nazaj, v marcu če bo vse ok