A je kdo pred kratkim kupoval letne pnevmatike

Začel/a ribcek, April 18, 2018, 07:39:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ribcek

Sprašujem za dimenzijo 215/R16. Za katere ste se odločili? A še vedno velja, na francoski avto = francoska guma, v tem primeru Michelin Primacy3 oz. novejša  4ka

andraž

Na C5II imam 215/55 16 Primacy3. Vrhunsko v vseh pogledih. Zelo priporočam.

ribcek

Super, pri Michelinu držijo primacy 3,4, HP, Energy, kar se tiče berlinga, a so prvogradne HP slabše kot primacy3?

ribcek

Citat od: TeMpL;244273eh... Michelin. .nee.. :)

https://blobs.continental-tires.com/www8/servlet/blob/1492516/d993ff3ec7de8400f9ae05c851622398/download-pfc-premiumcontact-6-data.pdf

Itak, prjatu, zimske imam conti, odlične, do letnih pa sploh še pršu nism, heh, kako pa se v reali obnesejo telele contact5?

tomko030

Prisegam že par let na Nokian, letne in zimske, udobne, zimske malo bolj glasne. Pred temi sem vozil tudi na Fuldinih pnevmatikah.

ribcek

Citat od: tomko030;244286Prisegam že par let na Nokian, letne in zimske, udobne, zimske malo bolj glasne. Pred temi sem vozil tudi na Fuldinih pnevmatikah.

Letne Nokian? Never.

tomko030

Sto ljudi, sto čudi,:BigThumbs: jaz pa continetalke nikol več ne dam gor, :BigThumbs:,

Čojko

xpuser

Ja poglej kaj imajo drugi na berlingotih, sam vidim največ na zimskih celo leto ali pa kakšne nexen.

ribcek

Se je kdo vozil z Dunlop Sport Blue response? Kako se obnesejo - predvsem na mokrem?

Lenko

Vozi žena na Modusu. Normalna vožnja brez posebnosti. Na mokri cesti nisem kaj posebej testiral. Modus ni lih kak dirkalnik.
ZaA povprečno uporabo so gotovo ok.

altair123

gregor

A lahko mal argumentirate, zakaj ne nokian, kontinentalke...
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

xpuser

conti vsaj v teh manjših dimenzijah precenjene, posebej zimske po prvi sezonu so več kot pol slabše. nokian dobre tudi 3 sezono.
1
spet odvisno kje se voziš in kakšen avto imaš.