Kupujem C5 pomoč in mnenja pri nakupu

Začel/a c5 exclusive, Februar 03, 2018, 07:26:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sl1

Ja pa s fedri je potem. Ne hvala.
C5 kupuješ zato, da imaš max udobje = hidravlika.
Pa 2.0 dizlca s 160 konji da ga normalno premakne in da sklopka ne crkne vsakih 30.000 kot pri 140-konjskem.
Potem se pa že pogovarjamo...

c5 exclusive

Trenutno gledam enega Exclusiva 2013 letnik manjka mu samo hi-fi in avt menjalnik,da bi bil čisto perfekten zame. Lastnik pravi,da je servis narejen. Enkrat drugi teden ga imam namen iti pogledat.

lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

DejanO

Maš enega slovenskega za 9600€, servisiranega vedno pri Jerovšku.
Ima narejen tudi veliki servis, oprema taprava tudi Hi-fi.
Ni pa aut.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

c5 exclusive

Resno??
Avto sem videl ampak takoj ko sem videl prodajalca sem ga samo pregledal (na avtomobilizem forumu je ta eden izmed bolj "spljuvanih") če je pa to res potem pa ga pokličem. Niti ni slaba ideja @DejanO hvala!! :BigThumbs:

DejanO

Kontaktiraj tega trgovca (pridobi ime 1. lastnika ali šasijo) potem pokliči Jerovška naj ti pove kaj več o avtu. Zadnjič sem videl servisno na sliki in 6x Jerovškov žig.

Res pa ta trgovec nima renomea, ampak avto je slovenski, pa še na teh. pregledu lahko preveriš stanje km, če bi slučajno ti kaj mutili.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

HidroThorax

Citat od: C5 Exclusive;246144Resno??
Avto sem videl ampak takoj ko sem videl prodajalca sem ga samo pregledal (na avtomobilizem forumu je ta eden izmed bolj "spljuvanih") če je pa to res potem pa ga pokličem. Niti ni slaba ideja @DejanO hvala!! :BigThumbs:

Dosti avtohiš in švercerjev nabavlja vozila iz istih virov v tujini. Tak, da naserješ se lahko bilo kje. Pač ti naši celjski švercerji grejo v nos ljudem ker vozijo lastniki in njihovi sinovi fajne avte, niso pa nič manj pošteni kot ostali bolj "priznani" trgovci in tudi uradne avtohiše. Treba se je sprijazniti, da je prodaja vozil umazan posel, tako novih kot rabljenih ali "izrabljenih" vozil.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

žabec

Citat od: C5 Exclusive;246144Resno??

Pazi samo pri prevoženih kilometrih, če ima res okoli 180 000 km, bi v primeru vožnje v bolj zahtevnih okoliščinah že moral imeti zamenjan zobati jermen.
Samo ena boginja je prava !

DejanO

DejanO

Citat od: žabec;246149Pazi samo pri prevoženih kilometrih, če ima res okoli 180 000 km, bi v primeru vožnje v bolj zahtevnih okoliščinah že moral imeti zamenjan zobati jermen.

Veliki servis narejen piše.

c5 exclusive

Citat od: HidroThorax;246146Dosti avtohiš in švercerjev nabavlja vozila iz istih virov v tujini. Tak, da naserješ se lahko bilo kje. Pač ti naši celjski švercerji grejo v nos ljudem ker vozijo lastniki in njihovi sinovi fajne avte, niso pa nič manj pošteni kot ostali bolj "priznani" trgovci in tudi uradne avtohiše. Treba se je sprijazniti, da je prodaja vozil umazan posel, tako novih kot rabljenih ali "izrabljenih" vozil.

Ne mislim zaradi tega ampak v temi nategatorji na drugem forumu je to eden izmed najbolj omenjenih nategatorjev. Moram pa tudi priznati, da sem pri vas celjskem in v Mariboru kupil veliko dosti boljših avtov kot tu na primorskem. Tak, da ga raje kupim pri vas kot pa tule.

lp

andraž

Nategatorji so povsod. Èe imaš srečo, je vse good, če ne, več sreče prihodnjič.

c5 exclusive

Upam da eden izmed zadnjih pozdravov v eni temi :)
Zanima me če bi bila enkrat drugi teden ena dobra duša pripravljena iti pogledt en C5 v Mariboru pa potem, da mi pove mnenje da vidim ali se mi ga splača iti pogledati. Sej mi ne bi bil problem ampak toliko kolikor sem pregledal teh "super" C5 povsod po Sloveniji imam počasi dovolj časa in zapravljanja € za brezveze porabljeno gorivo. Uslugo bom rabil konec drugega tedna.

lp

DejanO

Kaj pa ta slovenski Jerovškov v Celju? Ta te ne zanima?
Meni edini izbor med vsemi na avtonetu.

V ponedeljek ti ga lahko grem pogledat, grem službeno mimo.

c5 exclusive

Lahko bi mi šel tega pogledat ja če bi se ti dalo. Imam pa namen itak drugi teden iti enkrat na ogled vseh 7 avtov kateri me zanimajo 1x Ajdovščina 1x Ljubljana 2x Celje 2x Ptuj 1x Maribor.
Èe bi si ga lahko ogledal se ti močno zahvaljujem.

lp

DejanO

Citat od: C5 Exclusive;246172Lahko bi mi šel tega pogledat ja če bi se ti dalo. Imam pa namen itak drugi teden iti enkrat na ogled vseh 7 avtov kateri me zanimajo 1x Ajdovščina 1x Ljubljana 2x Celje 2x Ptuj 1x Maribor.
Èe bi si ga lahko ogledal se ti močno zahvaljujem.

lp

Kaj te imaš na Ptuju?