Èuden zvok

Začel/a Perodiver, Avgust 17, 2007, 09:11:36 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Perodiver

Je imel ?e kdo težave z picassojem HDI 2,0 in sicer ko speljem naprej ali pa tudi ko v?gem motor! Samo enkrat za?venketa-kovinski zvok! Z kolegom sva zamenjala nosilec-bla?ilec motorja spodaj( ker je bil natrgan)! :emot26::emot26:

garac

Najbolje bo, ?e ga zaPelješ nekam na kanal in pogledaš spodaj, kaj oz kje bi ta ropot nastajal? Verjetno ne gre za kakšno hudo napako
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

močno, da je tudi kakšen nosilec od izpu?nega sistema in ali celo zaščite zrahljan in se pri določenih tresljajih sliši. Dvomim, da je kaj hujšega. Verjamem pa, da je mote?e.
Kot je ?e GARA? omenil.....na kanal pa vse malo "strest" in "potol?t". Nekje se bo ?e kaj pojavilo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

unterhunt

Se vam pri xsari picasso sliši ?uden zvok iz motorja oz. menjalnika,ko pa pritisnem sklopko pa le ta utihne..Je to potisni ležaj??Btw avto je star 1 mesec...:funny34d:

hadei

Da, pri meni je isto, samo, da je starejši. V redu je tako razen, ?e ni tako ?uden zvok kot, da dva po loncih tol?eta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Citat od: unterhunt;17051Se vam pri xsari picasso sliši ?uden zvok iz motorja oz. menjalnika,ko pa pritisnem sklopko pa le ta utihne..Je to potisni ležaj??Btw avto je star 1 mesec...:funny34d:
Tudi pri mojem XP se sliši tak zvok,avto pa je star pol leta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Perodiver

Xp ima 85.000 km! Sva pa s prjatlom zamenjala blazilec tresljajev motorja-spodaj(bil je mal natrgan). Sva pa ugotovila ?e zračnost na končniku-nosilcu! ?e to zamnenjam pol pa gas!!!:funny34d:

Jerry

A to se skoz dogaja ali samo ob v?igu in speljevanju. A takrat ko speljuje? obrača? volan?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

unterhunt

Ma zdaj imam 1200km...Tako da bom počakal do 1500 pol pa itak grem na 1. servis.Bom videl kaj bodo rekli pa vam sporočim

astuden

Hej!

Vidim da nisem osamljen. Nas (XP 1.6 16v) tudi ima svoje zvoke (no pravzaprav je sel pogovor z mojo drago takole: ona: "meni se zdi, da nekaj cudno ropota." on: "ma nehaj, je avto nov, ma ze en svoj zvok", ona: "a pa se ti ne zdi cudno, da kupis nov avto in das $$$$, pa ne dela?")

Kakorkoli ze, zdaj smo prebili 1800 km, pa se bomo sli s serviserjem pogovarjat. Kontra na post od boga, se mi pa zdi fajn, da kdo zapise vprasanje na forum, da vidmo, da imamo iste probleme, ne?

tomko030

Tle sem čist fri?n (z avtom in na forumu), pa moj XP preden ga v?gem, zganja en ?uden bren?e? zvok (ni od klime! - preverjeno). Ali se ?e komu to dogaja?

deyo

??? črpalka goriva

Kaj po par sekundah utihne?

tomko030

Ja tudi jaz sem ?e pomislil na to. Ta zvok pa prihaja pod avtoradiem - tam približno, ko je ena majhna okrogla reža.

Gox

Da ni tam kakšen majhen ventilator?ek? Xsara Break, od mojega očeta ima nad radijem ene majhne re?ice, noter pa je en mini ventilator?ek, pred senzorjem temperature. (od avtomatske klime) Tik preden v?ge? avto in takoj potem ko ga ugasne?, se ta ventilator?ek malenkost sliši, ?e da? uho prav zraven.

mogoče ima Xsara picasso podoben trik?

LP

tomko030

Ne vem, močno. Se bom danes pozanimal pri serviserju (Jenko) in sporočim zadevo tle na forum. Je pa zvok mote? (vsaj zame).