C4 picasso luči

Začel/a fluri, Oktober 28, 2017, 08:22:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

miki5c

Pobrusil sem ga minimalno do luknjic, tako da se lahko še uporabi. Ja kakšen se najde, da ga motijo luči, če pa gledam druga vozila z led tehniko pa imam občutek, da so vsa nekako bleščeča ne pa da bi motile. Ne vem, se je  treba privaditi.

Kavka

Res ne vem,kako ti je uspelo uporabiti ta konektor. Pobrusil sem ga, da ga spravim na LED ico, ampak une plastike pa ne morem gor dati. Tudi sam jeklen obroček ne paše, ker tisti del, kateri se zatakne na original konektor, preprečuje, da bi obroček zdrsnil do konca žarnice.. Lahko edino pocvikam proč tiste del, samo ga nočem uničiti...
Mogoče so tvoje žarnice malenkost drugačne...

Kavka

Sem si dobro ogledal tvoj tip žarnic in je tisti obroče na žarnice enak kot na H7 žarnice, pri meni pa žal ni....
Kako pa je tebi uspelo dati gor ta kovinski obroček/konektor na žarnico? Si ga kar " raztegnil?

miki5c

Najprej sem snel tisti prstan s tremi ušesi, kot jih ima klasična za vstavi na vzmet. Nato narineš ta kov. prstan ki si priredil na ledico - malo ga prisiliš oz. raztegneš da sede do konca in potem še nazaj tisti trikraki, da lahko nato ledico zavrtiš v ležišče. Bom poslikal jutri.

gule

In po vseh teh čarovnijah, avto zagori...

Zakaj nekaj?

xpuser

alesz

Od našega spletnega trgovca sem dobil v kontrolo "led kit",ki ga je dobil v reklamacijo,ko so uporabnika nabrcali na tehničnem......!Zadevo sem vtaknil v domač avto in kar se mene tiče je neuporabna.Res je svetloba boljša in nekako ne bode nasproti vozečih,ampak ni videti nobene linije.Lahko pa so kake druge toliko boljše,čeprav mi tu prodajajo,da imajo vse teste in,da je vgrajen led čip izdelan pod kontrolo Filipsa............Ta rumena svetloba je navadna H7

Silicij

Takoimenovanega cut offa sploh ni?

alesz

Vrnil sem se z izleta "s kmetov".Edina dobra stvar je da mi ni nihče blendal,ja svetloba je boljša,pa spet ne,ker je tam kjer jo ne rabiš.Občutek imam,da je več svetlobe na levo ,manj pa desno kjer bi morala tista asimetrika posvetliti pločnik.Se mi pa zdi,ko gledam kitajske slike,da je tam isto.Sredi noči sem že vrnil normalne žarnice v vozilo,one pa v škatlo.Nekaj časa sem že predeloval tole gradivo in moje mišljenje je,da verjetno tole ne bo nikoli 100% zamenljivo.Led svetloba dejansko nastaja povsem drugače kot svetloba v normalni žarnici.zato tudi parabola očitni ni primerna .Take kot so, so po moje primerne samo za dolge luči.Kar se mene tiče sem to poglavje zaključil,razen če me kitajec  v prihodnosti preseneti.....upam da niso naklepali žarnic za naslednih 10 let....

Silicij

Kaj pa pravita  @Kavka in @miki5c? A lahko mogoče tudi vidva poslikata, da vidim ali imata ti. cut off effect ali tudi sveti razpršeno malo po svoje kot je alesz pokazal?

alesz

Dal sem te žarnice v Kio,ki ima žaromete z lečami............Sveti nekako vredu,sem čakal ,ker sem predvideval,da ima vozilo tehničnega,pa je šele naslednje leto.......bom poiskal sliko........

baterija

Evo prilagam mojo sliko, kako kratke izgledajo pri meni
C4p 2013

Kavka

Jaz še čakam kovinski adaptorje, da bom sploh vstavil žarnico v parabolo, potem pa poslikam.

alesz

Vozilo ima homologirane žaromete glede na ohišje žarnice.Žarnica ima pa homologacijo če ima na ohišju krogec z velikim E in številko.Številke so lahko različne to ne vpliva na vrsto žarnice,številka pomeni državo v EU,ki je izdala certifikat......tisti standardi ki jih navajajo kitajci so nepomembni....oziroma pomembna je ta ærka in cifra v krogcu.Zadeva se sedaj zakomplicira,takoj ko je to na žarnici imaš pravico od trgovca zahtevati vpogled v ta certifikat.Tako vsaj piše....komentar je ponavadi..."kva ti bo to"..!!?

Silicij

alesz ima v kiji lep cutoff, medtem ko od uporabnika @baterija ni dobr...
Drgac nobena ta kitajska led ni legalna oz zakonsko dovoljena.