C3 Aircross

Začel/a ModelJT, Januar 27, 2016, 10:18:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Lovro;239341Resnici na ljubo, zgledajo tile kao SUV-i celo bolj praktični od navadnih izvedenk malih avtomobilov.
Malo so višji od tal (za kak piknik ali izlet po makadamskih cestah), s tem tudi rob prtljažnika in višje se sedi, kar pride prav v zrelejših letih.
Èe ga primerjam z navadnim C3, se mi zdi Aircross bolj praktičen.
Seveda ob predpostavki, da je enako prostoren in da cena ne odstopa preveč. Prav tako ne bi smela preveč odstopati teža avta, da se ne povečajo poraba in izpusti. Tega pač nisem preverjal.

O cena kar odstopa...okoli 16.500 eur na dalje...

garac

Kaj je drugacen od c3? Da nima air bump?na ima cactusove stresne nosilce, drugace pa kot c3, ki ze 3 dni ni kakal. Tolazite se in lazite sami sebi. Ja sej je citroen ja... aha seveda starate se a ne fantje se v hidravlicarja vec ne morete usest, al kaj je ze zadnjic meni nekdo napisal? Haha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frodo1

Citat od: garac;239342praktičen je bil C3 Picasso, tole pa ako ni 4x4 en kakec od avta
Razen, da imaš non stop umazano hlačnico in čist prag... penzič še not ne more zlest v tole koreto

Kot pravi gule, da nima kaj prodajat, bo najbrž najbolje, da ob 100letnici ali morda še prej blagovno znamko >> ukinejo, Pežoji se itak bolje prodajajo in majo tudi kak karavan v ponudbi, pa limuzino itd

A imaš tudi kakšno pozitivno kritiko, ali samo negativne, teh si poln, prepoln, pa ne pozabi:" ljudje imajo različne okuse! In na svetu nisi sam.

Morda bi lahko ti oblikoval za citroen.
:emot77:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gule

Ja situacija ni prav rožnata...ponavljam trenutno prodajamo samo C3 in Space Tourer/Jumpy...

Pa zdaj ta SUV C3...limuzine C5 že dolgo več ni, C4 tudi...

Sreča, pa imamo Renault...ta gre odlično, saj ima vse razrede v ponudbi...in frišne modele...

garac

ne rabim oblikovat za Citroen, uvedem stare modele, po ugodnih cenah. Recimo XP penziči ga še danes obožujejo.. Saj mi je grd, ampak prodajal se je dobro. Solidna kvaliteta.

Napišite pošteno, če bi kupoval nov Citroen, kaj bi kupili!?

Osebno, mogoče Space tourer, ostalo nimam kaj!

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=15574
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Tako želi lastnik(beri Pižo)...torej Citroen je postal izdelovalec kvazi suv modelov, limuzine, bo pa imel DS in Pižo...

tomaz555

Prej pa enoprostorci, pa vedno korak za konkurenco.

MSrougeZX

Jaz sem ga imel doma na testu...1.2 110KM. Lega in podvozje za tako veličino in višino se mi zdita vredu. Prostornost in uporabnost tudi. Prtljažnik se lahko povečuje, saj je tudi zadnja klop premična vzolžno...tudi hrbtni del. Najbolj me je zmotila poraba. Od MS do Lendave po AC je bila poraba slabih 8 litrov pri hitrosti 130km/h kljub dolgi 5.brzini. ( 135km/h okoli 3000 obratov) Na lokalnih cestah je bila dosti nižja. Verjetno je kriva višina gobca in samega vozila, zračni upor...Mlinček potegne lepo in se vozi podobno kot dizel. Ob predaji vozila sem dobil še predračun. 1.2 110 Shine + 17col , dvobarven in DAB radio nanese malenkost pod 18k EUR z plačilom na gotovino in vsemi možnimi popusti. Èe bi ga želel zdaj naročiti ga bi težko dobil februarja...bolj sigurno bi bilo marca. Za december in januar so že vse kvote pošle.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

R5 e-tech 2025

andraž

Pa je vzmetenje boljše kot pri klasiki? Se kaj spogleduje z občutkom pri hidravliki?

MSrougeZX

To težko komentiram...lahko primerjam le z DS4 kjer je vzmetenje trše naravnano od c3 aircross.
R5 e-tech 2025

garac

Andraz saj je klasika, mar ne?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

A ni klasika s dodanim čem že?

gule

Èeprav stane ta avto isto kot je stal nov C5 Atraction z 1.6 bencinarjem, smo enega že prodali...

Ampak je bogi...še rezervnega kolesa nima. Niti utičnice 12 v v prtljažniku...
Vse vratne obloge od trde plastike...pol pa nekateri po Daciji pljujejo...ki ima 4x4 in še ostane za te pare...pa tiste oranžne črte na zadnjem steklu...pobarvano...ne vem...

andraž

Pa ne primerjat z Romunskimi čudeži.