Ob 50-ti obletnici Citroen Diane

Začel/a dyane, Maj 25, 2017, 09:56:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Še kakšne slike zunanjosti in notranjosti, zdaj ko je projekt zaključen. Da bomo nevoščljivi.

andraž

antasi

A je bila včeraj na AC Mb konjice dopoldne?
Sem videl na nasprotnem pasu pa bi znala bit po barvi, se je nekaj svetilo:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

zlomjo

Ogledal sem si jo v živo. Res je bonbonček.

zlomjo

Citat od: andraž;237668Zakaj pa takoj na net?

Ker dela še boljšo. Eni so mepopravljivi.

dyane

Sem hotel slike nalozit ze v soboto, pa so file..ji enostavno preveliki da bi jih prezvecil forum...jih bom poskusal zmanjsat..

Glede dijane..je takole..je definitivno najboljsa dijana v kateri sem.se peljal..pravi uzitek..je pa res da imam se 3 dijane..eno ze skoraj celo pobarvano..pa se ena vrhunska..ta tretja pa je karoserija tako boga..da bo darovalka podvozja drugi..saj je le ta zlomljena.

Ni mi jo nujno prodat..ceno sem nastavil po vcerajsnih nasvetih..je zelo visoka...in je se ogromno maneverskega prostora..

Drugace ugotovil sem da sem enostavno zasvojen z obnovami in to je se ena redkih stvari ki me v zivljenju se veselijo.

Garač imas ti mogoce kaksne slike od dijane iz sejma?..

https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/citroen-2cv-cimos-dyane-6-223976283/

Link malo vec slik..
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Edino pravilno, če se že tako matraš, jo daj na tuji oglasnik, da boš vsaj kaj dobil nazaj.

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Bil na kostanjevem pikniku zjutraj, dijanco pozabil slikat..sem pa tega lepega TA od gospoda Dolinarja...vrhunsko restavriran primerek...do zadnjega vijaka...da se pa pohvalim, sem pa malce sodeloval pri obnovi;).
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Malo foto šutinga...v oblačnem vremenu...tako pride na fotografijah barva veliko bolj do izraza in daje realističen odtenek....pa seveda...brat in sestra ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Res je lepa in jo je kar skoda prodajat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Temu se pa res lahko reče obnovljen avto.

dyane

Citat od: garac;238037Res je lepa in jo je kar skoda prodajat

Ja res je...sploh ko se peljem z njo...imam z dijanami prevozenih vec kot pol miljona kilometrov..pa tako lepo gldako, mehko in tiho se ni sla nobena dijana.

Po drugi strani pa se zavedam, da se imam 3 dijane poleg te...od tega je ena ze vse razen karoserije pobarvana...in ze komaj cakam da grem naslednjo delat.

Bi pa bil vesel če bi ostala pri nas...pa za slo kupca jo dam zares ugodno.
[SIGPIC][/SIGPIC]