Ob 50-ti obletnici Citroen Diane

Začel/a dyane, Maj 25, 2017, 09:56:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Evo božička za Dijano;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

Daj malo več opiši kateri škratje to šivajo in koliko pride.

1960

Citat od: dyane;240131Evo božička za Dijano;)

A te je Božiček malo okol prnesu ? Kako boš pa sedaj volan privijačil na volanski drog ko je vse tak lepo v leder zašito ... tud pokrov za dostop do vijakov... ?

1960

Ah, zdaj vidim, daje pokrov posebej narejen... :)

sušo

Uuuu lepa lepa.
Si ga pol dobil, a? No fino.
So mi fini teli tanki A volani oblečeni v usnje. Tko sede lepo.

garac

A to je zelen, ali mi samo tako deluje?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Ja, zelen je.
Tud jst ga vidm tko.

Kero pasmo monitorja maš... ?

andraž

Jaz ga vidim črnega, samo zavist je zelena...

A.T.K

huuu, se lepo ujema z mojimi lepimi zelenimi sedeži ;)

sušo

@andraž he he zna bit da maš res ja. Faušni smo faušni.

dyane

Èrn je seveda...ja sušo tega sem imel..je bil planiran za novo dijano...bom ze kaksnega nabavo...ce ga kdo ima...lahko tudi počen...počohan itd...
Me pa zanima kaj bo Dijana kaj na to porekla..vam javim;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Par slik z muzeja... je naredila ena prostovoljka...edino druze Borac ni zaprl haube do konca...detajli..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

Dijana se je malo razvadla...in krila so ji kar precej zrasla...sploh sedaj ko se je vrnila iz muzeja...kjer je bila v središču pozornosti..videi...facbook...bivanje v .turističkoj destinaciji broj1...najadventniji grad itd....v glavnem slava ji je vdarla v glavo....evo da vam razlozim zakaj;

Se gospodicna vrne iz muzeja prejsni teden in za nagrado dobi novi volan....in glej jo ti prepotentnico....vete kak je rekla...kaj to je vse?:bombs:....ok pa se te toleriras malo...

Pol pa izjava leta veš kaj sem videla v muzeju....ja kaj no....recem navelicano.

Ja oni spak od Boraca pa ma ono Sonnenland cabrio streho...jaz bi jo tudi imela...ampak ne črno bež barve...pa noter tudi mora biti bež......aha rečem...jaz pa sem ti tvornica gnara al kaj...1tekoci meter 130 eur +ddv...rabis pa samo 1,7metra...pa delo....

Pa popustim...evo tu mas si srečna pravim....ja full ti hvala moj stvarnik...stvarnik? zaj pa se ze norca delas iz mene al kaj....

Ne samo edina stvar ki še ni nova na meni so zadnje bremz lajtunge...pa one rostfrei bi mela....:argue1:...pa.ce ..ze dalaš še daj zadaj nove bremze....če pa so niti dve leti stare....ja vseeno....ker hočem biti najlepša in najboljša:AngelPray:

Jaz pa sam sebe :Hammer3:..kaj naj človek na to poreče....saj ma prav ane...pol...pa na delo...
Včeraj .je bla suha cesta sprana od soli...sma se peljala..vožnja odlična...
..nato pa sem jo  zavil v folijo...odspodaj pa s krownom vse pošpricl...tak je konzervirana sedaj kot stara kalašnikov puška;)

Hvala bogu...samo da mam zdaj mir do spomladi;)....pred to zahtevno najstnico v zrelih 40 letih.
[SIGPIC][/SIGPIC]