Citroen C5 2.0 HDI Confort

Začel/a c5 exclusive, Maj 15, 2017, 09:04:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Odvisno koliko traka daš. Jaz dam na tri strani (levo, desno, zgoraj), pa potem še ene 3-4 vertikalne po dolžini tablice.
Zakaj pa bi jih sploh dol dajal?

Xandrej

Ja pa kaj če so hin ko jih daš dol! Nov lastnik ali jih vzame ali pa jih vrneš. Zakaj bi tablice dol dajal?

gule

Zakaj pa ne bi? Mogoče imam dva ista avta, pa registriram samo enega?
Mogoče bežim pred policijo???

c5 exclusive

...
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

dvorjan

No, dejansko lahko dobis kazen za prilepljene tablice. Tablice morajo namrec biti na vozilo namescene tako, da jih lahko "organ" odstrani (iz razlicnih razlogov).

Sem jih imel tudi sam zalepljene s Tesa lepilnim trakom, pa mi je zadnja zacela odstopati (k sreci videl se pravocasno).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Jaz imam prilepljene na vseh avtih že večno pa nihče do sedaj ni rabil od organov odlepot... pa ce vzames tesin outdoor trak ga odlepos samo z odbijačem vred. Nova enaka tabloca pa stane 16 evrov v primeru poškodbe.

c5 exclusive

...
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

gule

Jaz se strinjam, da je lepo in elegantno, če je zalimano brez okvirja. Ampak ni praktično, ko je treba dol dati, iz bilo kakšnega razloga.

Xandrej

No nevem kaki bi bil razlog ampak ok. No daj povej razlog... Zakaj bi dal tablice dol? :BigThumbs:

atapata

Ko boš imel(bog nedaj)prometno nesrečo!

dvorjan

Ker imas tehnicno neizpravno vozilo - npr. napacne dimenzije pnevmatik, kitajske ksenoske, spojler kot polica za roze itd.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Ko imaš prometno nesrečo pa je res glavno da tablico ravno in celo dol dobiš ja...

@Dvorjan te zadeve smo prerasli drugače pa obstaja homologacija...

Pred časom sem zadel stebriček z zadnjim delom, počohal sem odbijač ter zvil tablico... Tablico dol utrgal, nesel na tehnične jo oddal povedal kaj se je zgodilo so mi naročili NOVO identično za 16€... 1 komad...

Čojko

Jaz sem včasih trojne tablice kupoval. Za vsak slučaj če se bo rabilo,...

atapata

Bil sem soudeležen v prometni nesreči-imel sem razbito luč.Moral sem odstraniti tablice ter odvleči vozilo! Zadovoljen voznik z relacije SLO-Mars?

Čojko

Zalepit jo je treba ravno prav. Èe upoštevati moj nasvet lepljenja jo z malo pazljivosti lepo dol dobiš.